Новини про зірок
Подобається

«Катя мені радила»: Джамала продемонструвала ніжний образ і розповіла про поради від Осадчої

27/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Катя мені радила»: Джамала продемонструвала ніжний образ і розповіла про поради від Осадчої

Українська співачка й переможниця Євробачення Джямала готується вперше стати мамою, передає Корупція.Стар

Та попри свій цікавий стан Джамала веде активний спосіб життя і роботу не полишає. Нещодавно співачка знялася у фотосесії для відомого журналу, де продемонструвала чималий животик. 

Також Джа поділилася кількома порадами та настановами від зіркової матусі Катерина Осадчої: 

"Катя мені радила і дієтолога, і якісь лайфхаки, як не набрати зайву вагу. Я все послухала, але вирішила керуватися власними відчуттями. Я дуже вдячна всім за поради, але хотілося б йти своїм шляхом. Я не наймала загін консультантів і дієтологів, можна сказати, розробила систему харчування самостійно. Я для себе вирішила, що до трьох годин можна їсти все, що хочеш, а от ближче до вечора вже потрібно подумати, що можна, а що ні", — поділилася Джамала.

Популярне: «Напевно,  дуже хотіли на море»: Діти Камінської влаштували пляж прямо в квартирі

Перебуваючи на останніх місяцях вагітності українська зірка продовжує бути тренером шоу "Голос країни". Зауважимо, що народжувати Джамаліприпадає на той же час, коли починаються прямі ефіри на шоу. Проте, Джамала ще і сама не впевнена як буде з прямими ефірами.

"Наступного місяця починаються прямі ефіри "Голосу". Виходить, що декрету не буде. З "1+1" ми ще не обговорювали, які можуть бути варіанти, але щось вигадаємо. Якщо так співпаде, що під час прямого ефіру я буду народжувати, хотілося б, щоб мене замінив мій продюсер Ігор Тарнопольський. Це можуть бути і колеги-музиканти, і хтось із моєї команди — в загальному, люди, які знають мої смаки і те, як я займалася зі своїми підопічними", — пояснила артистка.