Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 березня 2018 року

27/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 березня 2018 року

Овен
 
Ваші любовні відносини будуть насичені розставаннями і зустрічами, образами і сварками і нерідко будуть руйнуватися, навіть не зміцнівшись. На це найчастіше впливає ваш складний характер.

Телець

У родині більше довіряють один одному. Пам'ятайте, що тотальний контроль не приведе ні до чого хорошого, а тільки посилить хитке становище сімейних відносин.

Близнюки

Незабаром з'ясується, що ви втягнуті в любовний трикутник, вам ще належить поборотися за любов близької людини. Це відкриття зробить вас більш поступливими і ніжними.

Рак

У цей період ви часто буде зриватися і шукати підтримки у впливових людей. І дійсно, підтримки слід очікувати саме з цього боку, оскільки самостійно ви не зможете подолати всі можливі перешкоди.

Лев

Ваша невпевненість заважатиме новим знайомствам. У той же час природна чарівність часто буде залучати до вас людей, а значить, вони самі будуть прагнути завести з вами відносини.

Діва

Ви хочете мати друзів, які забезпечені і мають певний соціальний статус. У вас з'явиться шанс знайти покровителя і спонсора в одній особі.

Терези

Фінансове становище буде не міцним. Перевірки та інспекції закінчаться численними штрафами або хабарами, що в значній мірі збільшить ваші матеріальні втрати.

Скорпіон

Виникне додаткова необхідність підживлювати бізнес, оскільки зросте конкуренція. Також доведеться вирішувати проблеми в сім'ї, через що навіть доведеться відмовитися від відпочинку.

Стрілець

Вас чекає чимало приємних хвилин. Все буде складатися краще і без особливих зусиль. Ви з легкістю будете долати всі негаразди.

Козеріг

Ваш характер дозволяє уникати конфліктів, ви часто виступаєте в ролі дипломата, залагоджуєте навіть серйозні скандали.

Водолій

Вас чекає продуктивний період, під час якого ви можете поміняти місце проживання або навіть покинути країну в пошуках кращої долі.

Риби

Ви будете підтримувати матеріально не тільки родину, але і близьких людей. Тому витрачатися доведеться на найнеобхідніше.