Новини про зірок
Подобається

«Я йду з групи, але …»: Солістка «ВІА Гри» зізналася, що дійсно залишає колектив

26/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я йду з групи, але …»: Солістка «ВІА Гри» зізналася, що дійсно залишає колектив

Солістка популярної української групи "ВІА Гра" підтвердила чутки про свій відхід, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилася з шанувальниками сумною новиною. Міша Романова розповіла, що дійсно вирішила покинути групу. Днями в Мережі з'явилася інформація про те, що серед солісток виник конфлікт через який Міша йде з групи. Але сама дівчина зізналася, що причина зовсім інша.

Популярне: "Тривалий роман з Шоптенко…": Серцеїд і авантюрист. Хто такий насправді шоумен Ігор Посипайко?

Найголовніше покликання жінки — це любов. І часом вона потребує твердого рішення. На деякий час артист в мені поступився жінці … Тому я йду з групи, але залишаю в ній частинку своєї душі.

Романова подякувала творцю і продюсеру колективу і попросила прихильників не турбуватися, повністю закінчувати свою кар'єру вона не буде і може колись повернеться вже з сольною програмою. Нагадаємо, що у дівчини вже є кілька пісень, які вона написала сама.

Це були роки, наповнені чудовою музикою геніальної людини, обожнюваного продюсера Костянтина Меладзе. Спасибі Вам Костя, за цей шанс, за віру і підтримку, за прекрасні пісні, які зігрівають серця багатьох слухачів! Еріка і Настя, ми були командою, одним цілим, я буду дуже дуже сильно сумувати за вами! Ця сторінка з життя назавжди залишиться в моїй пам'яті …

Про те, хто саме став її коханим і чому заради цього їй довелося піти з групи співачка вирішила приховати.

 

 

Самое главное призвание женщины — это любовь. И порой она нуждается в твёрдом решении. На некоторое время артист во мне уступил женщине… Поэтому я ухожу из группы, но оставляю в ней частичку своей души ❤ Это были годы, наполненные прекрасной музыкой гениального человека, обожаемого продюсера Константина Меладзе ??Спасибо Вам Костя , за этот шанс,за веру и поддержку ,за прекрасные песни ,которые согревают сердца многих слушателей !Эрика и Настя, мы были командой , одним целым ,я буду очень очень сильно скучать по вам !?Эта страница из жизни навсегда останется в моей памяти …#viagra #виагра #константинмеладзе #мишароманова#этобылопрекрасно #любовь

Публикация от Misha Romanova (@misharomanova)