Зіркові скандали
Подобається

Справжня лицемірка: Ірина Федишин знову стала героїнею скандалу на «Голосі»

26/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Справжня лицемірка: Ірина Федишин знову стала героїнею скандалу на «Голосі»

Популярна українська виконавиця від загальної улюблениці стає персонажем, якого все більше починають ненавидіти, передає Корупція.Стар.

В останньому ефірі відомого вокального шоу "Голос країни" пройшла ще одна "битва за виживання". На цей раз в музичному двобої взяли участь Ірина Федишин та Вікторія Шостак. Вони дуетом виконали пісню Viviennie Mort. Їх тренер Джамала оцінила виступи, заявивши, що не хотіла б виганяти нікого, але доводиться робити важкий вибір. У підсумку тренер вирішила залишити в проекті Федишин.

Популярне: "Тривалий роман з Шоптенко…": Серцеїд і авантюрист. Хто такий насправді шоумен Ігор Посипайко?


З дитинства я брала участь в різних конкурсах, але, зізнаюся, мені це не подобалося, — говорить Федишин. — Коли я займала другі або треті місця, я рвала в сльозах дипломи і викидала їх у відро для сміття. Навіть говорила, що більше нікуди не поїду. Якщо мене зараз спитають, позитивно вплинуло це на мій творчий успіх, я відповім: "Так"., — прокоментувала свою перемогу Ірина.

Але глядачі такий вибір Джамали не оцінили. У Мережі розгорівся справжній скандал про те, що Ірина продовжує відбирати місця у талановитих молодих людей, яким ця передача дійсно дає шанс побудувати кар'єру.

"Я б залишила Вікторію. Федишин і без" Голосу "поспіває прекрасно, навіщо їй ця сцена", "Поки Федишин дотягнуть до півфіналу, загальна любов до неї переросте в загальну ненависть", "Навіщо вона взагалі приперлася? Справжня лицемірка"