Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 березня

26/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 27 березня

Овен
Ваш частий флірт може призводити як до одноразових інтрижкам, так і до появи любовного трикутника. Радимо серйозно ставитися до сімейних обов'язків.

Телець
Ви станете перед серйозним вибором: сім'я або службовий роман. Відносини в родині залишаться холодними, і тільки від вас залежатиме, як налагодити ситуацію.

Близнюки
Ви залучаєте до себе гроші. Крім того, у вас є шанси домогтися професійного зростання, а з ним — i хороших матеріальних успіхів.

Рак
Заплановані на сьогодні ділові переговори пройдуть успішно. Також сьогодні ви можете отримати важливу інформацію. Постарайтеся залагодити фінансові проблеми.

Лев
Ви нерідко буде погоджуватися на авантюри, лотереї та азартні ігри, у яких вам буде везти. Можливо, вдасться придбати житло або дорогу техніку.

Діва
День відзначиться новими знайомствами, деякі з яких серйозно вплинуть на ваше майбутнє розвиток. А ви самі будете впевнено розвивати справу, яку почали раніше.

Терези
Ви вирішите зайнятися своєю освітою і почнете додаткове навчання. Але ви ризикуєте втратити кохану людину, оскільки будете занадто зосереджені на роботі і навчанні.

Скорпіон

Ви рідко зав`язуєте відносини і розкриваєте свою душу. Доведеться повністю зосередитися на роботі. Несподівано ви зустрінете друзів, з якими давно не підтримували зв'язок.

Стрілець

Ви не женіться за останніми новинками моди і ведете досить аскетичний спосіб життя, тому не станете витрачати даремно гроші, хіба що на розширення бізнесу.

Козеріг
Від вас буде потрібна фінансова допомога близьким людям, швидше за все батькам. Для цього доведеться брати кредит або просто позичати гроші.

Водолій

Вас чекає чимало перешкод і проблем. Знадобиться багато терпіння і фантастичного спокою, щоб не зірватися і цим не погіршити своє становище.

Риби
Настає важкий період, але, незважаючи на це, ви зможете розвинути в собі нові якості і створите фундамент для нового злету як в кар'єрі, так і в особистому житті.