Новини про зірок
Подобається

«Тривалий роман з Шоптенко…»: Серцеїд і авантюрист. Хто такий насправді шоумен Ігор Посипайко?

25/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тривалий роман з Шоптенко…»: Серцеїд і авантюрист. Хто такий насправді шоумен Ігор Посипайко?

Мабуть, таких нестримних і енергійних людей, як Ігор Посипайко в українському шоу -бізі можна перерахувати на пальцях. Телеведучий веде активний спосіб життя, легкий "на підйом" і погоджується практично на кожну запропоновану йому авантюру, передає Корупція.Стар


За фахом Посипайко юрист, закінчив Інститут міжнародних відносин Київського університету ім. Тараса Шевченка, має магістерський ступінь Единбурзького університету (Шотландія). Працював в Нью-Йорку в Секретаріаті ООН, а потім в лондонській юридичній фірмі.

Відомо, що Ігор дуже любить аксесуари, в його колекції 80 краваток, телеведучий ретельно слідкує за своїм стилем і прекрасне бачить у деталях. Також Посипайко зібрав колекцію дизайнерських годинників, а ще одна пристрасть капелюхи. У Ігоря також п'ять портсигарів і десять курильних трубок. Ще телеведучий колекціонує пробки від винних пляшок.

А ще Ігор не уявляє свого життя без мотоциклів, подорожей, вітрильного спорту, сучасного мистецтва, гірськолижного фрістайлу, джазу, нічних вечірок і телебачення.

Популярне:«Можу уявити себе багатодітнім батьком»: Володимир Зеленський задумався про поповнення в родині

Авантюристу навіть вдалося обвести навколо пальця своїх шанувальників. Поїхавши в Грецію відпочивати Посипайко раптово заявив, що одружується.

"Одним словом, за півгодини на сансеті, я одружуюся…"

І що ви думаєте, через кілька годин телеведучий виклав спільні фото з довгоногою брюнеткою Анею Король, котру підписав так: "Ось і все друзі".

Але виявилося, що це був лише жарт в хорошому стилі Ігоря Посипайка. На даний момент серце телеведучого вільне, а весь вільний час він планує присвятити своїй роботі, захопленням і спорту.

"Я зараз вільний. З останньою дівчиною розійшовся. Вона працює редактором одного із глянців. Я взагалі-то люблю кучерявих та худих дівчат" — розповів шоумен.

Нагадаємо, що у Посипайка був тривалий роман з зірковим хореографом Оленою Шоптенко, який тривав 2.5 роки. Чоловік зізнався, що вони навіть планували одружитися, але розійшлись.