Новини про зірок
Подобається

«Особисте за сімома замками і дружба перевірена роками»: Невідомі факти з життя телеведучої Ольги Грицик

24/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Особисте за сімома замками і дружба перевірена роками»: Невідомі факти з життя телеведучої Ольги Грицик

Зеленоока білявка Ольга Грицик завжди відчувала себе як риба у воді в світі перед телекамерою. Вона ніколи не любила точних наук тому і пішла вчитися на журналіста. Жінка зізнається, що і філологія її ніколи не приваблювала, бо "не могла уявити себе вчителем". Їй хотілося чогось особливого, тому вона і пішла працювати на "Львівську хвилю" спочатку репортером, потім очолила службу інформації,  передає Корупція.Стар


Через деякий час їй запропорнували вести підсумковий випуск на телеканалі Інтер, але маючи "чисто львівський" акцент телеведуча вирішує взяти кілька уроків російської мови, адже програма російськомовна.

"І я була такою старанною ученицею, що моя російська стала… занадто російською." — сміючись, розповіла Ольга.

Ольга Грицик завжди була старанною ученицею. Вона впевнена, що бути телеведучою це велика відповідальність. І тому її вигляд перед камерою завжди ідеальний, через це зірка неодноразово входила до рейтингу найкрасивіших жінок України. 

"Важливу роль відіграють поставлений голос, добра дикція, зовнішність, а ще вміння швидко реагувати на екстремальні ситуації"- зазначила Ольга.

Такі ситуаіції відбуваються не лише на знімальному майданчику, але і в житті. Жінка завжди була віддана своїй країні свому народу і тоді коли вся Україна повстала Грицик також була серед "своїх людей". Революція гідності була для кожного своєю перемогою, та і Ользі вона запам'яталася на довго.

"У кожного в пам'яті свої фото, які ніколи не будуть роздруковані, але назавжди залишаться в архівах" — згадує телеведуча.

Популярне:Кому пасує більше? Тіна Кароль і Надя Дорофеєва з’явились на публіці в однакових…


Про своє особисте життя телеведуча не говорить багато, завжди про кар'єру, подорожі і захоплення. А ще про дружбу з дизайнером Ольгою Караванською. Незважаючи на те, що вони родом з одного міста, познайомилися українські красуні на шоу "Модний вирок", де Грицик була експертом. І ця випадкова зустріч перетворилася у міцну дружбу перевіреною роками. Також Ольга Грицик вегетеріанка, напевно саме це допомагає жінці зберегти молодість і красу. 

Напевно, найбільший скарб у цьому світі залишатися людиною і не важливо з якої ти частини України ми всі працюємо на одне благе діло. Тому пані Олі ми бажаємо творчих успіхів і доносити до українців лише правдиві новини.