Новини про зірок
Подобається

Не натуральний блондин: Олег Винник зробив приголомшливе зізнання

24/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Не натуральний блондин: Олег Винник зробив приголомшливе зізнання

Олег Винник в інтерв'ю українському телеканалу зробив визнання, яке здивувало всіх його шанувальників, передає Корупція.Стар

У студії популярної передачі "Ранок з Україною" легендарний співак розповів про секрет своєї краси. Нагадаємо, що в цьому році за версією журналу Viva, його назвали найкрасивішим виконавцем 2018 року. Олег зізнався, що кожен день по кілька годин йому доводиться приділяти увагу своєму волоссю. Ось тільки виявилося, що він не натуральний блондин.

Популярне: "До Ірини у нього не було почуттів, але…": Вся правда про шлюб Білик і Дікусара

У прямому ефірі Винник зізнався, що щотижня підфарбовує своє волосся, яке вже давно почало жовтіти, для того, щоб домогтися гарного попелястого кольору. Також Олег розповів, що насправді із задоволенням би змінив зачіску, але боїться помсти своїх фанаток. Після одного разу, коли він зробив хвостик, його буквально завалили негативними повідомленнями.

На питання про те, чи робив Олег будь-які операції, щоб виглядати молодше, співак чесно зізнався, що немає. Єдиний його засіб по догляду за шкірою це лід вранці, який він прикладає до обличчя.