Новини про зірок
Подобається

«Я хочу довести Джамалу до…»: Зірка серіалу «Школа» зробила несподіване зізнання на «Голосі»

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я хочу довести Джамалу до…»: Зірка серіалу «Школа» зробила несподіване зізнання на «Голосі»

Вже цієї неділі український глядач побачить новий випуск популярного вокального шоу "Голос країни-8", передає Корупція.Стар.

Цього разу на сцену вийде популярна актриса серіалу "Школа" Анна Трінчер. Про її участь шанувальники дізналися ще за тиждень до старту ефірів. На своїй сторінці в Інстаграм вона виклала фотографію з кастингу, розповівши, що вирішила спробувати себе в новому амплуа. Своєю новою заявою вона здивувала ще більше.

Популярне: "Єдина муза і кохана": Як виглядає і чим займається дружина Святослава Вакарчука, Ляля

Актриса розповіла, що їй набридло, що всі знають її як виконавицю однієї ролі. Дівчина не хоче стати заручницею образу своєї героїні і хоче відмовитися від зйомок та стати популярною виконавицею і поки їй це вдається. Під час відбору вона змогла розвернути відразу всі чотири тренерських крісла. Своїм наставником вона вибрала Джамалу.

"Я хочу, щоб глядачі розрізняли: є актриса, яка грає Нату в серіалі" Школа ", а є співачка Анна Трінчер — сольна виконавиця в" Голосі країни ". Зізнаюся, я хочу довести Джамалу до перемоги, тому буду боротися до останнього", — сказала актриса

У неділю на неї чекає вокальний "батл" з ще однією учасницею Софією Киструга.