Новини про зірок
Подобається

«Вона віддала цій людині 12 років свого життя і залишилася…»: Усі чоловіки у житті співачки Гайтани

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона віддала цій людині 12 років свого життя і залишилася…»: Усі чоловіки у житті співачки Гайтани

Ця завжди усміхнена і щира українська співачка пережила доволі складні творчі випробування. Колоритна зовнішність і гучні романи Гайтани обговорювали сотні,  передає Корупція. Стар.

Та сильна духом і вірна своїй справі артистка змогла перебороти всі труднощі, що спіткали її на творчому шляху. У жилах Гайтани тече не лише українська кров, її батько родом із Конго, мати українка. Саме ця запальна суміш дозволила Гайтані пробитися на сцену і стати улюбленицею України. 

Дівчина завжди багато працювала, її зірковий шлях починався з бек-вокалу у Ірини Білик й Таїсії Повалій. Далі була зустріч з її цивільним чоловіком Едуардом Клімом. Разом з Клімом Гайтана потрапляє на Євробачення 2012 і займає там 15 місце. Та трохи розгубленою вона повертається додому на Україну. Шквал критики і неприязнь коханого чоловіка спонукають співачку взяти тайм-аут. Співачка Гайтана полишає сцену, а через деякий час взагалі виїжджає з країни.

Цей період для неї стає переломним, могло здатися, що вона втікає від своїх проблем: 

"Я зрозуміла, що зараз хороший момент взяти творчу паузу. Тому що в іншому випадку я б просто могла втратити голос назавжди". Поразка на "Євробаченні" була не основною причиною депресії, така омріяна пропозиція руки і серця від Кліма не стала правдою і пара розстається:  

"У якийсь момент я зрозуміла, що весілля не буде. Ми так довго прожили разом, що робити якісь серйозні кроки у стосунках не було вже сенсу. Тому я прийняла рішення дати нам з Едуардом шанс бути по-справжньому щасливими, але вже не разом". 

Вона віддала цій людині 12 років свого життя і залишилася з нічим.

Повернувшись на Україну, співачка починає все спочатку. Знову повертається на сцену і знову новий роман, та цього разу таємний зі саундпродюсером Алексом Смартом. Згодом їхня історія переростає у сім'ю і починається нова сторінка їхнього життя.

"Це було як ураган, який влетів в моє життя. Я не встигла отямитися: я вже не одна, у мене чоловік. Мені дуже сподобалося, що він взяв на себе сміливе рішення і надав сміливості мені. Він сказав:" У тебе були 15 років відносин, і толку від них? Якщо ми любимо один одного, навіщо тягнути? Чого чекати? Життя одне. Давай будемо разом, давай робити дітей, давай жити!", —  розповіла співачка.

І вона зважилася на це! Зараз Гайтана знову взяла паузу, але цього разу заради донечки Ніколь. Співачка переконує, що виховувати свою квіточку потрібно самій, адже хто як не мама зможе це зробити якнайкраще.