Новини про зірок
Подобається

«Вона практично вийшла заміж за футбол»: Тільки погляньте, хто став обранцем телеведучої Олександри Лободи

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона практично вийшла заміж за футбол»: Тільки погляньте, хто став обранцем телеведучої Олександри Лободи

Не кожній жінці під силу змиритися з чоловічими захопленнями, інколи такі розбіжності спричиняють великі сімейні скандали. Та це не про Олександру Лободу. Телеведуча "Про футболу" впевнена, що  потрібно любити свою професію, передає Корупція.Стар.

Поява Олександри на футбольному ТБ — це доля, оскільки зарекомендувати себе у світі футболу було волею випадку. Так, Саша Лобода свого часу готувала себе до професії, пов'язаної з економікою, і мріяла знятися в художньому фільмі. Та сталося не так як гадалося.

Молода, сексуальна і віддана футболу, напевно —  це мрія будь-якого чоловіка. Олександра і справді любить свою роботу, адже не кожен буде самовіддано чекати гравця однієї із команд, що запізнився на п'ять годин. Саме стільки часу змусив телеведучу нудитися в роздумах, піти або залишитися голландець Джермейн Ленс.

Та, що там любов до футболу, вона практично вийшла за нього заміж, точніше заміж за такого ж палкого шанувальника футболу як і сама. У 2016 році телеведуча офіційно узаконила свої стосунки з піарщиком В'ячеславом Хижняком. Дійство відзначили у вузькому колі найближчих друзів і родичів. Телеведуча зізналась, що дату весілля підібрали під старт Євро — 2016, а підготовка до свята тривала півроку.

"Ми з чоловіком дуже хотіли вкласти частинку себе в підготовчі моменти весілля. Я власними руками створювала декорації, запрошення та фотозону" — зізналася ведуча.

Саша вважає, що приходити після роботи і продовжувати спілкуватися з чоловіком про голи й суддів — справа не з легких, але головне, що це їм обом приносить справжнє задоволення.

Також Олександра захоплюється танцями і вже давненько вчиться футбольному фристайлу і навіть може похвалитися кількома хитрими трюками. Інколи, телеведуча приймає запрошення на відверті фотосесії, чим дуже тішить шанувальників футболу. Та Олександра категорична до оголення в прямому ефірі.

«Роздягатися в ефірі, щоб пропіаритися або комусь принести задоволення, я не збираюся» — сказала, як відрізала.

А від себе хочеться побажати Олександрі Лободі  особистих перемог і не лише в кар'єрі.