Новини про зірок
Подобається

«І не варто псувати своє тіло…»: Регіна Тодоренко поділилась відвертою історією

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«І не варто псувати своє тіло…»: Регіна Тодоренко поділилась відвертою історією

Популярна телеведуча Регіна Тодоренко часто розповідає своїм прихильникам таємниці особистого життя, передає Корупція.Стар.

Цього разу на своїй сторінці зірка розповіла, що мріяла стати актрисою і у неї був шанс, але їй завадили татуювання на тілі.

Ось, що розповіла Регіна під фото: 

«Я люблю свої натільні малюнки, але часто люди говорять, що це погано і не варто взагалі псувати своє тіло… в юності я про це не замислювалася, АЛЕ якось раз зіткнулася з цікавою ситуацією: Кастинг в кіно, потрібна актриса (мила, смішна, з почуттям гумору, відмінниця, така собі попелюшка). Приходжу я, дуже хвилююся, але намагаюся широко посміхатися, чи не подаю виду, що страшно так, ніби я повисла над прірвою. Читаю текст своєї героїні, мило балакаю з продюсерами і кастинг-директорами.

Популярне: "На мене нахлинули різні спогади": У студію до Винника привели дітей

Все складається, я їх зацікавила. YES мене засипають компліментами, вже готові обговорювати найближчі дати зйомок. Я з радістю киваю головою як собака-іграшка на торпеді автомобіля. Виходячи з кабінету, мене запитують: «Регіно, а у вас є татуювання?» Я з гордістю відповідаю: «Так, звичайно» Продюсер: «Ой, як шкода … нам потрібна дівчина з чистим тілом» «Можна ж затонувати» -, з останньою надією кажу я. «Регін, ви нам дуже подобаєтеся, але кожна хвилина знімального дня занадто дорога для того, щоб зафарбовувати ваші татуювання.» ех … от моя кар'єра в кіно могла закінчитися не розпочавшись… Може, коли-небудь в кіно знадобиться Дівчина з тату схожа на мене)) »