Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 24 березня 2018 року

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 24 березня 2018 року

Овен

У вас може бути поганий настрій. Але піддаватися поганим емоціям не варто. І намагатися розвеселитися за допомогою алкоголю — теж. Це може недобре скінчитися.

Телець

Більш ніж вдалий день для покупок і для того, щоб завершити справи, до яких давно не доходили руки. День пройде в дикому темпі.

Близнюки

Будьте обережні з усіма оточуючими і не вдавайтеся в конфлікти. Перемога в цей день не на вашому боці. Як говориться у відомому прислів'ї: "Тихіше їдеш, далі будеш".

Рак

За підтримки близьких людей, у вас дуже багато вийде. Ніяких підступів на цей день доля вам не готує. А ось спиртним балуватися не варто.

Лев

Намагайтеся в цей день максимально відпочити і спілкуватися тільки з тими, хто вам щиро подобається. А ось важливі ділові переговори краще перенести.

Діва

Проведіть цей день в любові і спокої. З новими справами почекайте кілька днів. І скандали на рівному місці починати теж не варто.

Терези

Зараз ви дуже напружені. Але розслаблятися не варто. Проявіть обережність по відношенню до нових знайомих. Вас можуть дуже майстерно обдурити.

Скорпіон

Присвятіть цей день складанню планів на майбутнє. А ось за нові справи не варто братися настільки рано. Сім разів відміряйте, перш ніж кидатися у вир з головою.

Стрілець

Якщо ви хочете, щоб світ навколо вас став краще — почніть з себе. Не чіпляйтеся до своїх близьких через дрібниці. Воно того не варте, а осад залишиться. Для галасливих компаній теж не кращий день.

Козеріг

Не перестарайтеся на роботі. Дозвольте собі невеликий відпочинок. А ось в громадському транспорті треба бути обережніше.

Водолій

Вас чекає прибуток. День в будь-якому випадку пройде на ура. А ось свої командирські замашки краще засунути подалі. Це дуже ображає ваших близьких.

Риби

Вас чекає удача. Якщо пощастить опинитися в потрібний час в потрібному місці. Але пам'ятайте, що людина сама творець своєї долі.