Новини про зірок
Подобається

«До Ірини у нього не було почуттів, але…»: Вся правда про шлюб Білик і Дікусара

23/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«До Ірини у нього не було почуттів, але…»: Вся правда про шлюб Білик і Дікусара

У житті Ірини Білик було безліч романів. Вона нестримна у коханні і завжди поринає у нові стосунки з головою, забуваючи про здоровий глузд. Так, зараз вона стала більш відповідальною і напевно всьому цьому послужили її попередні романи. Ірина входить до рейтингу тих українських артистів, котрі не дихають, якщо не закохані. Це для неї як наркотик, передає Корупція.Стар

Одним із найяскравіших захоплень Ірини Білик був хореограф Дмитро Дікусар. Познайомилася запальна пара на проекті "Танці з зірками -2", вони створили неповторний тандем: чуттєвий та емоційний. І вже згодом розповзлися плітки про їхній роман. Сам Дікусар зізнався, що до Ірини у нього тривалий час не було почуттів, але харизматична жінка змогла розпалити у чоловікові пристрасть. 

Вони стали найкрасивішою парою паркету, а їхню "юнацьку" любов обговорювали всі. Заздрісники розпускали слухи, що співачка з Дмитром лише заради піару, ніхто не вірив у рівноцінність цього шлюбу, адже  Білик старша за свого чоловіка. Ірина, в знак свого кохання, присвятила Дмитру пісню "Ми будем вместе", а кліп зклеїли з кадрів зі спільного відпочинку. 

У свою чергу хореограф став хорошим другом для сина Ірини, Гліба, а весілля зіграли в Ріо-Де-Жанейро.  Незвичайна парочка та незвичайне весілля. Ірина Білик вийшла за Дікусара в національному вбранні цієї країни, а на Україну вже повернулася в статусі дружини хореографа. Хоча подейкують, що такий шлюб на Батьківщині співачки не був дійсним.

Вони були чудовою прою та, щось пішло не так! Через три роки спільного життя Дікусар йде від Білик. Шанувальники не могли спочатку у це повірити та й сама Білик не давала пояснень. 

Згодом, стали говорити, що Дікусар залишив співачку заради своєї партнерки по проекту "Танці з зірками" Олени Шоптенко. 

Як сніг на голову стала звістка про їхнє розлучення, та екс-подружжю вдалося зберегти хороші і дружні стосунки по цей день. Зараз Ірина заміжня за Асланом Ахмадовим і вони виховують сина, а Дікусар після розлучення з Шоптенко нарешті знову закрутив роман.