Новини про зірок
Подобається

«Зараз я перебуваю зі своїм єдиним …»: Популярна співачка Еріка показала свого коханого

22/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зараз я перебуваю зі своїм єдиним …»: Популярна співачка Еріка показала свого коханого

Відома українська виконавиця Еріка Герцек відверто розповіла шанувальникам, хто став для неї найважливішою людиною, передає Корупція.Стар.

У соціальній мережі Інстаграм солістка групи "ВІА Гра" поділилася фотографіями зі своїм "улюбленим". Своє особисте життя дівчина ретельно приховує, тому для шанувальників такі заяви стали справжнім шоком. Але виявилося, що її єдиним виявився брат.

Популярне: "На мене нахлинули різні спогади": У студію до Винника привели дітей

"Зараз я перебуваю зі своїм єдиним братом, якого люблю і поважаю. Можу зізнатися щиро, що за 25 років ми жодного разу не сварилися, не сварилися. Ти для мене Рідний, найкращий брат"

На знімках вони разом відвідали тренажерний зал. Шанувальники співачки відзначили, що брат дівчини дуже на неї схожий.

"Як схожі", "Брат Еріки схожий на Еріку ще більше, ніж Вона сама на себе"

А ось чи є у виконавиці коханий чоловік вона так і не розповіла. В кінці минулого року Еріка зізнавалася, що закохана, але особистості щасливчика не розкривала.

 

Я всегда считала что семья❤️ — это самое главное! Сейчас я нахожусь со своим единственным братом, которого люблю и уважаю. Могу признаться искренне, что за 25 лет мы ни разу не ругались, не ссорились. @mityuherceg — ты для меня Родной, самый лучший брат и я всем без исключения желаю поддерживать хорошие, человеческие отношения со своими родными и близкими. P.S: и ответ на самый популярный вопрос: брови у брата самые натуральные!?Он очень простой парень и ничего никогда не делал со своей внешностью. Брата не обижать!? Меня можно!???‍♀️

Публикация от Erika Herceg (@erikaherceg)