Новини про зірок
Подобається

«Я нікуди не йшла. Нас просто …»: Олена Кравець відверто зізналася, чому її немає в журі «Ліги сміху»

22/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я нікуди не йшла. Нас просто …»: Олена Кравець відверто зізналася, чому її немає в журі «Ліги сміху»

Популярна гумористка Олена Кравець відверто розповіла про свій відхід з популярної гумористичної передачі, передає Корупція.Стар.

Новий сезон "Ліги сміху" здивував українського глядача зміненим складом журі. Більшість улюбленців публіки просто зникли зі своїх тренерських крісел. Зі старого складу залишилися лише Оля Полякова та Ігор Ласточкин.

Популярне: "На мене нахлинули різні спогади": У студію до Винника привели дітей

Найбільше глядачі сумували про те, що не побачать на сцені цієї гумористичної передачі Олену Кравець. Багато шанувальників зірки сподівалися на те, що в минулому сезоні разом з командою "Тріо різні" вона зможе отримати перемогу, але до фіналу її підопічні не дійшли.

Ходили різні чутки про те чому редакторський склад передачі вирішив поміняти членів жюрі, але самі представники телеканалу цю інформацію не коментували. Олена Кравець в своєму інтерв'ю розповіла, що йти з передачі і не планувала.

"Я нікуди не йшла. Нас просто відправили у відпустку, попросили почекати рік, поки нові члени журі награються", — пожартувала Олена Кравець. — Хоча награтися в "Лізі сміху" неможливо ".

Нагадаємо, що вже в цю пяніцу глядачі побачать третю серію нового сезону.