Новини про зірок
Подобається

«Це було справжнім шоком …»: Жан Рено зізнався про те, як пройшли зйомки в Україні

22/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це було справжнім шоком …»: Жан Рено зізнався про те, як пройшли зйомки в Україні

Популярний французький актор розповів про зйомки в Україні, передає Корупція.Стар.

Легендарний Жан Рено побував в Києві і зустрівся з журналістами. Актор вирішив поділитися своїми враженнями від Карпат і України в цілому. Жан був у відмінному настрій і не переставав посміхатися і жартувати. Більшість часу чоловік розповідав про знімальний процес, виявилося, що виникли деякі труднощі, але подробиці Рено не розкриває, каже розповість після прем'єри. Нагадаємо, що він знімається в спільному фільмі України і Франції "Останній крок".

Популярне: "На мене нахлинули різні спогади": У студію до Винника привели дітей

"Це було справжнім шоком — поїхати в Карпати, бо карпатські гори дуже красиві. Я пам'ятаю, там було холодно. Неймовірні види, магічний ліс навпроти. Я відчував ніжність від українців, вони були дуже теплими з нами, вони були дуже хорошими. Я був дійсно щасливим "

Зйомки на західній Україні вже закінчилися, і зараз актори вже кілька днів в Києві, але Жан навіть не встиг ще оглянути місто.

"Коли я працюю, я не можу бути туристом. Я не можу, коли працюю, взяти камеру і йти фотографувати церкви відвідувати музеї. Я просто не можу. Можливо, це через те, що мої батьки були бідними, то я звик, що спочатку повинен зробити свою роботу. наступного тижня я буду вільним, може бути, влаштую екскурсію по місту ", — зазначив Рено.