Новини про зірок
Подобається

«Спочатку працювала на…»: Який шлях пройшла Слава Фролова, аби стати відомою

21/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Спочатку працювала на…»: Який шлях пройшла Слава Фролова, аби стати відомою

До виходу на телеекрани шоу «Україна має талант» цю блондинку знали лише у вузьких професійних колах, та з 2009 року її знає майже кожен житель країни. Вона – журналістка, режисер, телеведуча, засновниця фонду Slava Frolova-Group, а також єдина жінка у журі найпопулярнішого талант-шоу. Як ви вже здогадались, ім’я цієї жінки – Слава Фролова.

Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам про цю талановиту красуню трохи більше, ніж вам відомо.

Народилася Владислава у південній Пальмірі нашої країни – Одесі, і з раннього дитинства знала, що її життя буде пов’язане з мистецтвом. З юних літ дівчинка відвідувала різноманітні гуртки та студії, тож зовсім не дивно, що після школи Фролова вступила на факультет скульптури.

З середини 90-х Слава почала працювати на радіо та телебаченні у рідному місті, згодом її запросили стати ведучою програми «Підйом», що виходила на «Новому каналі». Деякий час працювала арт-директором найвідомішої мережі ресторанів столиці — «Козирна Карта», а також продовжувала свою журналістську діяльність.                              

Та, попри постійну роботу на телебаченні, сказати, що Фролова була дуже відомою ми не можемо. Популярність прийшла до Слави, коли в ефір вийшло шоу «Україна має талант».

Фролова – щаслива дружина і мати двох діток: старшого Марка та маленьку Серафиму. В своїх інтерв’ю, Слава часто зізнається, що хоч часу на подорожі та розваги у неї особисто через роботу майже немає, діти все ж мають активний відпочинок.

Популярне: "Скандали з Козловським, чутки про роман з Аїдою і…": Які таємниці приховує телеведучий Ігор Кондратюк

Лагідно вона називає їх «жабками-мандрівницями» і каже, що найбільше любить подорожі рідною країною і мріє про те, аби про красиві куточки України дізналось якомога більше людей.

Окрім різних видів мистецтв, Фролова захоплюється мотоциклами та вітрильним спортом.

Загалом, про своє особисте життя Слава не любить розповідати.