Новини про зірок
Подобається

Підкаблучник на сцені і в житті: Вся правда про відомого українського актора Назара Задніпровського

21/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Підкаблучник на сцені і в житті: Вся правда про відомого українського актора Назара Задніпровського

Онук народних артистів, син знаменитих акторів. Від нього багато чого очікували і він не розчарував. Редакція Корупція.Стар дізналася, як Назар Задніпровський домігся успіху і кого він готує на заміну собі.

Назар народився в Києві в 1975 році. Його доля була зумовлена ​​з самого народження, адже він став представником четвертого покоління легендарної акторської династії Ткаченко-Задніпровських. Його правді був одним із засновників знаменитого театру ім. Івана Франка, його дружина виступала в цьому ж театрі. Бабуся і дід — народні артисти, так само як і батько. Мама виступає в Київському театрі юного глядача. Сам Назар зізнавався, що подумував пов'язати себе з іншою професією — кулінарією, але батьки виявилися проти.

Популярне: "Скандали з Козловським, чутки про роман з Аїдою і…": Які таємниці приховує телеведучий Ігор Кондратюк

Я ще в 8-му класі замислювався про те, чи не піти б мені вчитися в кулінарний технікум. Я дуже любив не тільки щільно поїсти, а ще й смачно готувати, я дійсно серйозно до цього ставився. Але батько сказав: «Подивися на мене, я теж дуже не погано готую, але для мене це тільки хобі».

Він зізнавався, що дуже велику роль в його виборі зіграла бабуся Юлія. За словами Назара саме вона відзначала його талант і часто займалася з ним акторською майстерністю. Тому хлопець остаточно вирішує для себе продовжити династію і вступає до Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого і вже в 1996 році починає виступати в театрі ім. Івана Франка.

Популярність актор придбав не тільки в театрі, а й на телебаченні. У 2009 році він стає актором української комедійної пародійної програми «Велика різниця», де з успіхом відіграває безліч персонажів. Дуже багато українців навіть не підозрюючи цього стикалися з творчістю Задніпровського. Багато героїв популярних мультфільмів в українському перекладі говорили саме його голосом: «Корпорація монстрів», «Тачки», «Мадагаскар». Крім цього Назар знімався і в серіалах, найзнаменитішою стала його роль «Штефана» в «Останньому москалі». Однією з останніх робіт став серіал «Слуга народу-2. Від любові до імпічменту », в якому він зіграв мера Запоріжжя.

Особисте життя в актора склалося раз і назавжди. Його дружиною стала актриса Ірина. Назар розповідав, що познайомився з дівчиною, коли їй ще було 15 років. Він був старший за неї на 8 років, і вона відразу сподобалася Задніпровському, правда як свою супутницю життя він її не сприймав, але доля знову звела їх разом.

Ірина вступила до театрального інституту, який розташовувався біля мого будинку, а далі в хід пішла вже жіноча хитрість. Вона спеціально організовувала наші зустрічі, просто затримуючись біля мого будинку перед парами і невинно посміхалася.

Актор розповідав, що в театрі він дуже часто грає роль «підкаблучника», і ніколи не бентежиться цього, адже визнається, в житті завжди намагається догодити своїй дружині.

Незважаючи на те, що на роботі я професіонал, душа компанії, я дуже люблю свою дружину і можу чесно зізнатися, що я «підкаблучник».

У шлюбі у подружжя народилося вже дві чудових дитини: Син Михайло і дочка Юля. Назар дуже сподівається, що і його діти продовжать родову династію і стануть знаменитими акторами.

Я б дуже хотів, щоб Михайло закінчив театральний, може навіть за фахом режисера, продюсера або художника. Він дуже гарно малює. А у моєї дочки дуже хороші акторські дані, вона пішла в свою прабабусю.