Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 березня

21/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 22 березня

Овен
Потрібний товар ви зможете придбати за помірну ціну. Можуть надходити і подарунки. Вам не вистачає уваги з боку коханих. Ви будете нудьгувати без їх тепла. Потерпіть ще деякий час. Все повернеться на краще.
 
Телець
Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Питання подальшого розподілу прибутку буде стояти гостро. Не виносьте сімейних проблем на люди.
 
Близнюки
Бережіть майно від пошкодження. На деякий час можна забути про друзів і знайомих. Влаштовуйте своє особисте життя. Все інше почекає.
 
Рак
Гроші будуть даватися нелегко. Їх буде вистачати тільки на щоденні витрати. Господарюйте економно. У цей день ви не схильні вести діалоги з оточуючими. Попередьте про це близьких.
 

Лев
Віддавати людям в користування свої речі не слід. Вони повернуться пошкодженими. Не вносьте завдаток на придбання нерухомості. Ціни незабаром зміняться. Проводьте більше часу разом з коханими. Ваші відносини будуть ставати все ближче.
 
Діва
Ніякі зовнішні економічні фактори не впливатимуть на ваш гаманець. Фінансове становище залишатиметься стабільним. Вашу прямолінійність навколишні будуть сприймати недобре.
 
Терези
Помітної обмеженості в коштах не буде. Але не буде і цікавих пропозицій щодо їх використання. Зачекайте. Здійснюйте тільки необхідні виплати.
 
Скорпіон
Щодо вдало будуть проходити торгові операції. У вас з коханими можуть виникнути матеріальні претензії один до одного.
 
Стрілець
Проведення важливих грошових операцій відкладіть до наступного тижня. Придивіться ближче до коханих.
 
Козеріг
Намагайтеся не наділяти партнерів невластивими їм якостями. Пізніше менше буде приводів для розчарувань. Зберігайте тверезість мислення.
 
Водолій
Приводів для хвилювання про майбутнє з коханими не буде. Подолайте свою внутрішню напругу. І ви самі в цьому переконаєтеся.
 
Риби
Проведіть вечір цього дня на свій розсуд. Призначати побачення не слід. Воно буде невдалим. Намагайтеся менше говорити.