Зірка тижня
Подобається

«Скандали з Козловським, чутки про роман з Аїдою і…»: Які таємниці приховує телеведучий Ігор Кондратюк

20/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Скандали з Козловським, чутки про роман з Аїдою і…»: Які таємниці приховує телеведучий Ігор Кондратюк

От уже 19 років щонеділі він збирає біля екранів телевізорів кожну українську сім’ю, від малого до старого.

Програма “Караоке на Майдані” з її незмінним ведучим Ігорем Кондратюком завоювала серце всієї країни і вже стільки років залишається найрейтинговішою в національному телепросторі.

Ще досі ніхто не може пояснити в чому феномен цієї передачі? Чому майже 20 років вона не набридає глядачам? Адже формат цієї програми давно застарів, вже вийшло безліч реаліті-шоу, а “Караоке” досі живе. Вона й досі вабить до себе добродушністю, щирістю, в її героях ми бачимо себе, не завжди талановитих і співочих, але справжніх.

Не останню роль в цьому зіграв і її творець та ведучий – Ігор Кондратюк. Все-таки, якби був поганий ведучий, то програму давно би вже закрили. Правда ж? Популярність Кондратюка і любов глядачів спонукала продюсерів запросити його в інші проекти. Серед них “LG “Еврика!”, “Зірковий дует” і “Шанс”, який, до слова, став не менш популярним. На час його виходу на українському телебаченні не було аналогів. “Шанс” дав дорогу багатьом тепер уже зіркам. Це і Віталій Козловський, і Наталія Валевська, Саша Воєвуцький, Віка з “НеАнгелів”. Та й не тільки співаки стали популярними, свою славу отримали і Олена і Дмитро Коляденки.

Варто зазначити, що Кондратюк зі своїм “Караоке” не взявся нізвідки. Навчаючись в Київському університеті на фізико-математичному факультеті, молодий Ігор знайомиться з грою «Що? Де? Коли?», пізніше він пройшов відбірковий тур в телевізійний проект і став постійним членом клубу. Потім була програма «Любов з першого погляду», де Ігор вперше на радянському телебаченні працював з публікою. З цього й почалась його любов до роботи з живими людьми. В Москві Кондратюк себе не бачив, тому повернувся в Україну творити щось нове на телебаченні.

“Караоке на Майдані”, “Шанс” не останні талант-шоу, в яких бере участь Кондратюк. Довгий час він був одним із суддів шоу “Україна має талант” та «X-Фактор». Окрім цього він займається і продюсерською діяльністю. Тут беззаперечним фактом є безпомилковий нюх на таланти.

Першим його підопічним став учасник “Караоке на Майдані”, а згодом і “Шансу” — Віталій Козловський. Та їхня співпраця закінчилась гучним скандалом, який сколихнув український шоу-бізнес у 2012 році. Козловський вже на той час відбувся як співак і вирішив піти у вільне плавання. Але Кондратюк не захотів розривати стосунки, які тривали довгих 9 років. Їхні війни продовжувались близько чотирьох років, йшли суди, які закінчились перемогою Кондратюка.

“Я — продюсер проекту «Віталій Козловський». Вкладав у нього гроші й знав, коли саме захочу отримувати їх назад”.

Співаку заборонили виконувати весь його репертуар, а це близько 46-48 пісень, заборонено було навіть показувати Віталія в ефірі телеканалу 1+1.

Підопічними телеведучого стали і два учасники його команди на шоу «X-Фактор», які здобули перемогу на проекті. У 2013 перемогла Аїда Ніколайчук, у 2015 — Костя Бочаров. До слова, Бочаров або Melovin став переможцем Національного відбору “Євробачення-2018” і буде представляти нашу країну на цьому міжнародному конкурсі.

Довгий час ходили чутки про роман Кондратюка з Аїдою, але ніяких підтверджень цьому так і не було. Ніколайчук заперечувала цей факт, стверджуючи, що має кохану людину, за яку збирається заміж. Та й в Ігоря щаслива багатодітна сім’я, яку він би навряд-чи проміняв.

Шлюб телеведучого вважають зразковим. Вони вже довго живуть душа в душу і виховують двох синів – Сергія (старшого) і Данила, а також наймолодшу дочку – Поліну. Стосунки Ігоря з Олександрою Городецькою почались зі службового роману, вона тоді працювала бухгалтером, а він – нікому ще невідомим ведучим. Вони зустрілись і зрозуміли, що хочуть бути разом. Далі були діти, народження яких Ігор вважає найяскравішою подією у своєму житті. Але, на жаль, він не приділяє дітям стільки уваги, скільки б хотілось, багато часу витрачає на телевізійні проекти. Він говорить, що дуже лояльний батько і діти цим користуються. Менше це вдається наймолодшій доньці, адже її виховує няня.

Негативну роль відіграє і його популярність, діти відомих батьків починають поводитись так, ніби й самі є зірками.

За словами Олександри, в них рідко бувають сварки й то лише в робочих питаннях. Ігор абсолютно неконфліктна особистість і будь-які проблеми вирішує полюбовно. На питання хто в сім’ї головний, Ігор завжди відповідає:   "Я не знаю, хто у нас головний, але зірка тут я!".
 Доволі справедливо!

Та, насправді, все це жарти й всі питання в сім’ї вирішуються колективно на сімейних нарадах.

Олександру часто запитують про ревнощі. Адже ведучого оточує багато красивих жінок, які все б віддали, аби бути з ним поряд. Та вона завжди відповідає, що колись давно сказала собі: "Або ти ревнуєш і псуєш спільне життя, або намагаєшся підходити до цього з гумором". От вона вже стільки років і намагається ставитись до цього з почуттям гумору.