Новини про зірок
Подобається

«Мало однієї дружини»: Віталій Козловський поділився своїми думками про життя

20/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мало однієї дружини»: Віталій Козловський поділився своїми думками про життя

Популярний український виконавець і викрадач жіночих сердець різко відповів коментаторам в соціальних мережах, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в Інстаграм чоловік виклав нову фотографію. На знімку співак посміхається, і як виявилося не зпроста. У підписі до публікації Козловський вирішив звернутися до своїх шанувальників, особливо до тих, які постійно пишуть йому негативні коментарі та повідомлення. Віталій розповів про те, що все частіше почав помічати, що люди дбають тільки про себе, всі говорять про те, чого хочуть.

Популярне: "Ідемо з братом забирати ще одного маленького Дікусара": В сім'ї відомого хореографа поповнення

Привіт всім, хто читає мої пости! Є чудове прислів'я: «Кожен хоче мати справжнього друга, але не кожен хоче ним бути». Зараз все частіше ми хочемо «мати». «Хочу дитину» — замість «хочу бути матір'ю / батьком», «хочу мати чоловіка / дружину» — замість «хочу бути дружиною / чоловіком» і т. П. За цими тонкощами мови варто ставлення людини до життя, його девіз: або — я для кого-то, або — хтось для мене …

За словами співака, його кожен день завалюють повідомленнями: "Хочу нову пісню", "Хочу вас побачити", "Хочу, щоб ти відповів". Але в цьому і полягає головна проблема людини, поки вона буде тільки хотіти, вона нікому не буде потрібна, заявив Козловський.

У своєму бажанні мати ми ламаємо життя, розбиваємо серця — і страждаємо від самотності … «Людині , яка володіє» завжди буде мало того, що є. Мало грошей, мало влади, мало однієї дружини, мало друзів, мало веселощів, мало самого себе. Споживач, не маючи власної суті, складається з того, чим він володіє.

Чи допоможе це усвідомлення самого Віталіку знайти нову дівчину? Будемо сподіватися, що так, адже співак після розлучення в 2017 році залишається холостяком.