Новини про зірок
Подобається

«Кучерявий жевжик» Олешко зі «Сторожової застави»: Чим зараз займається Роман Луцький і хто та жінка, що допомагає йому будувати кар’єру

20/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Кучерявий жевжик» Олешко зі «Сторожової застави»: Чим зараз займається Роман Луцький і хто та жінка, що допомагає йому будувати кар’єру

Хто ж з любителів українського кінематографу не пам'ятає "кучерявого жевжика" Олешка Поповича зі "Сторожової застави". Нашумілий фільм дав великий поштовх для кар'єри молодого актора Романа Луцького, передає Корупція.Стар


Сам хлопець вже давно знімається у фільмах, та саме "Сторожова застава" зробила актора впізнаваним для широкого загалу. Родом Роман з колоритного села Боднарів, що на Івано-Франківщині. Як зізнається актор не думав, що пов'яже своє життя зі світом кінематографу, але велику роль у його виборі життєвого шляху зіграв батько. Чоловік працював фотографом і малим, Роман мав змогу вдосталь назнімати чудових кадрів. З появою у батька камери, хлопець і зовсім поринув у світ відео. Роман починає знімати сільські весілля і його незвичайних мешканців. Це захоплення і дало поштовх юному таланту.

Після школи Роман вступає на театральне відділення інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника. Як ділиться актор, там не було все гладко він вступив на режисуру масових видовищ і через кілька років хлопцю стало сумно.

"З часом виявилося, що режисура естради це не моє! Навряд чи у мене були перспективи відкривати Олімпійські ігри чи інші подібні видовища. До третього курсу я займався всілякими нудними державними святкуваннями, річницями тощо. І мені це не подобалося"

А згодом, після закінчення інституту стає актором Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. Помітна зовнішність і харизма дозволяють Роману попробувати свої сили у кіно, та лише в епізодичних ролях. Першою і досить вагомою кінокартиною у роботі Луцького стає роль у фільмі "Брати. Остання сповідь".

Популярне:Кому пасує більше? Тіна Кароль і Надя Дорофеєва з’явились на публіці в однакових…

Де він знайомиться з Аллою Самойленко, саме ця дівчина береться просувати молодого актора. І після створення цього творчого союзу у Романа побільшало роботи. Та після Революції гідності Луцький принципово відмовляється від роботи в Росії. Він не береться зніматися навіть у серіалах, хоча рік до цього сміливо розмовляв російською.

Романа Луцького часто називають з українським Бредом Піттом, а його агент зізналася, що хлопці з такою яскравою зовнішністю не часто вибирають шлях актора. Сам Роман заявляє, що його схожість з колишнім Джолі можливо і правда, та прикладів для наслідування у нього немає. Лише свої плани на життя. Зараз Роман знімається у серіаль "Каблучка з рубіном".