Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 21 березня 2018 року

20/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 21 березня 2018 року

Овен

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші в кишені. Не залишайте дітей без нагляду. Їх витівки можуть перетворитися в серйозні проблеми. Спілкуйтеся з ними більше.

Телець

Добре налагоджений бізнес буде давати добрі прибутки. Задовольніть бажання своїх милих. Це буде коштувати недорого. Але значно покращаться ваші стосунки.

Близнюки

Тримайте запас грошей на непередбачені витрати. Партнерам стане відомо те, про що ви не хотіли б з ними говорити. Тримайтеся гідно. Не лукавте, тоді ситуація вирішиться найкращим чином.

Рак

Ви легко зможете задовольнити свої помірні бажання. Не найкращий день для початку інтимних стосунків. Замість задоволення ви отримаєте неприємні враження.

Лев

Висока ймовірність помилок в розрахунках. Уважно стежте за рухом грошей. День важких випробувань для партнерських відносин. Доведеться терпляче розплутувати клубок старих проблем.

Діва

Цей день може принести великі втрати. Візьміть на себе роль захисника слабких і скривджених. Дотримуйтеся даного слова. Улюблені дивитимуться на вас із захопленням.

Терези

Не беріть кредити під заставу. Трохи почекайте. Ваші слова можуть бути невірно сприйняті. Доведіть своє особливе ставлення до улюблених добрих справ.

Скорпіон

Гроші будуть спливати швидко. Родичі не зможуть допомогти. Шукайте додаткові кошти економії. Вам доведеться опинитися в епіцентрі чужого конфлікту. Будьте дипломатичними. Допоможіть людям прийти до згоди.

Стрілець

Майте при собі запас грошей. Речі, які ви позичили людям, повернуться до вас зіпсованими. Ваше бажання створити сім'ю благословляється зірками. Запропонуйте коханим руку і серце.

Козеріг

Збільшується навантаження на ваш гаманець. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Спокій і тиша мають панувати в вашому домі.  Відносини, які зародилися в цей день будуть надійними і тривалими.

Водолій

Вчасно надійдуть очікувані гроші. Не відкладайте на вечір вирішення фінансових питань. Вам вистачить терпіння. Намагайтеся розуміти мотиви вчинків близьких людей. Тоді легше буде знайти спільну мову з ними.

Риби

Прислухайтеся до порад колег. Запрошувати милих на відпочинок в людні місця не варто. Надмірна збудливість оточуючих зіпсує ваш вечір.