Новини про зірок
Подобається

«Я зрозумів, що в хаті росте…»: Витівка старшого сина обурила Сергія Притулу

18/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я зрозумів, що в хаті росте…»: Витівка старшого сина обурила Сергія Притулу

Сергій Притула поділився зі своїми шанувальниками веселою історією про своїх дітей, передає Корупція.Стар.

З 2015 року популярний український телеведучий одружений з чудовою дівчиною Катериною Соплельнік, яка в минулому році подарувала йому доньку Соломію. На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук чоловік часто ділиться сімейними фотографіями та відкриває таємниці свого особистого життя.

Популярне: "Готові злітати вертольоти й бомбити Верховну Раду…": Савченко зробила чергову різку заяву

Цього разу Притула розповів про витівку свого сина. Виявилося, що спочатку 10-ти річний Дмитро змусив папу розчулитися повісивши над своїм ліжком плакат з написом про те, що Сергій найкращий батько. Але ось потім до неї додалася друга "Іноді бути старшим братом навіть краще ніж супергероєм".

"Спочатку він приволік з Кураж-базару ось що в товстій рамці (праворуч на фото). І я зрозумів, що в мене росте добрий і люблячий син. Після народження Соломійки в його кімнаті на стіні з'явилася ще одна рамочка з текстом. І я зрозумів , що в будинку росте троль! "

Шанувальники відзначили, що син пішов весь у батька, який запам'ятався всім своїми веселими і іноді навіть різкими жартами.

"Сергій, Ваш син весь у Вас! Він такий позитивчик і живчик, як Ви! Дійсно Вам є чим пишатися!", "Сергій, бачила інтерв'ю з Вашим сином в Світському житті. Можете спати спокійно, росте гарна зміна. Скажу більше, вже наступає на п'яти "