Новини про зірок
Подобається

«Родіть собі про всяк випадок ще одну дитину»: Особиста драма відомої актриси Олени Рєпіної

18/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Родіть собі про всяк випадок ще одну дитину»: Особиста драма відомої актриси Олени Рєпіної

Цю жінку усі знають завдяки ролі простакуватої і добродушної Віри Іванівни Сошенко, яка працює прибиральницею в проекті «Реальна містика», що виходить на телеканалі «Україна». Дехто навіть думає, що такою ця жінка є у житті. Що ж, саме це і підштовхнуло нас, редакцію Корупція.Стар,  розповісти вам більше про життя актриси Олени Рєпіної.

За час своєї акторської кар’єри, артистка встигла зіграти майже сотню ролей в театрі та кіно. Її часто запрошують зніматися, адже в образи своїх героїнь зірка перевтілюється цілковито і завжди вміє зробити їх особливими.

Олена ще з юності мріяла стати відомою актрисою, однак на час її молодості в світі театру і кіно панував суцільний хаос, тож влаштуватися кудись було важко. Народилась майбутня зірка у Сумах, а навчатися поїхала в столицю – в театральний імені І.Карпенка-Карого.

Наполегливості та віри в себе Рєпіній не бракувало ніколи – аби досягти бажаного і стати відомою, вона разом з театральною трупою їздила у маленькі міста і села виступати у напівзруйнованих будинках культури, щоб заробити на життя.

Так як вона сама, у неї, здається, не вірив ніхто. Більше того, мама її коханого чоловіка, зневажала жінку і намагалась повсякчас її принизити. В одному з інтерв’ю Рєпіна зізналась, що свекруха допікала їй як лише могла, тож вона не з чуток добре знає, що таке бути нелюбою невісткою в чужій хаті. Чому в чужій? Бо, за словами актриси, рідні люди чоловіка її так і не прийняли. 

Тоді їй було надзвичайно важко, але і з цієї ситуації вихід знайшовся. Єдине, що пообіцяла собі молода Рєпіна так це те, що для своєї невістки вона стане найкращою свекрухою.

Популярне: "Завагітніла від Козловського…": Відома українська співачка Юлія Думанська вперше стане мамою

Та невістки ще треба було дочекатись… Коли син актриси був ще маленьким, йому поставили жахливий діагноз, лікарі фактично поставили на хлопчикові хрест. Олені прямо в очі заявили: «Родіть собі про всяк випадок ще одну дитину». Ці слова настільки розлютили згорьовану матір, що вона зробила все для того, аби її дитя залишилось живим.

Сьогодні ж у житті зірки все добре, а про свої страждання вона воліє не згадувати.