Новини про зірок
Подобається

«Ось це гнучкість»: Регіна Тодоренко здивувала шанувальників своєю спортивною формою

18/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ось це гнучкість»: Регіна Тодоренко здивувала шанувальників своєю спортивною формою

Популярна ведуча Регіна Тодоренко не перестає дивувати своїх шанувальників, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина поділилася фотографією зі свого спортивного тренування. На знімку зірка зробила просто дивовижний шпагат, гідний справжніх гімнастів. Виявилося, що в спортивний зал вона ходить уже протягом кількох років і наполегливо досягає поставлених цілей.

Популярне: "Їх об'єднувала не лише любов, а й спільне горе": Хто той чоловік, який поки є єдиним коханням Насті Каменських

"Спорт безмежний. Тут головне — креативність. Бути креативним — означає бути вільним у всьому: в думках, емоціях, рухах. Той, хто креативно мислить, руйнує шаблони і домагається будь-яких поставлених цілей. А я люблю добиватися свого".

Співачка додала, що не обмежується лише фізичною підготовкою, встигаючи зробити за цілий день ще цілу купу справ.

"Вчора я вивчила 17 нових слів на english; розібралася, як влаштований перфоратор, зняла частину блогу; з хлопцями-авторами придумала заставку свого нового шоу; склала бізнес-план на майбутні півроку; поговорила з племінником і приготувала смачний рибний суп".

Шанувальників спортивна форма дівчини здивувала, але дізнавшись, скільки на досягнення такого результату вона витратила часу, похвалили Регіну.

"Ось це гнучкість", "Це ж скільки потрібно займатися? Я вже кілька місяців намагаюся і все ніяк", "Регіна головне не зупиняйтеся, ви велика молодець".

 

Спорт безграничен. Здесь главное – креативность. Быть креативным — значит быть свободным во всем: в мыслях , эмоциях, движениях. Тот, кто креативно мыслит, разрушает шаблоны и добивается любых поставленных целей. А я люблю добиваться своего. Вчера я выучила 17 новых слов на english; разобралась , как устроен перфоратор , сняла часть блога; с ребятами-авторами придумала заставку своего нового шоу; составила бизнес-план на будущие полгода; поболтала с племянником и приготовила вкуснейший рыбный суп ?. А что за вчера успели сделать вы? ?@saharnaya x @adidasrussia #ясоздаюсебя

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)