Новини про зірок
Подобається

«Не запорука довгих і міцних стосунків»: Вся правда про Марію Яремчук та її роман з Пономарьовим

18/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не запорука довгих і міцних стосунків»: Вся правда про Марію Яремчук та її роман з Пономарьовим

Кажуть, що природа відпочиває на дітях геніїв. Так було з донькою розкішної Людмили Гурченко, з численними нащадками братів Немировичів-Данченків і з багатьма іншими, імена яких, незважаючи на славу батьків, канули в небуття. Зазвичай ті, на кого покладають великі надії, можуть не виправдати очікувань і стати розчаруванням як для знаменитої сімї, так і для самих себе. Деякі діти відомих людей, які таки вирішили піти дорогою батьків, беруть собі псевдоніми, щоби вийти з тіні, яка переслідує їх з народження, передає Корупція.Стар

Але існують винятки з будь-якого правила. Харизматичній героїні нашої статті вдалося зламати стереотипи і довести усій країні, що вона чогось варта і без посилань на відоме прізвище. Вільна, амбітна, прекрасна, освічена — перелік достоїнств цієї жінки можна перелічувати до безкінечності.

Мова піде про сучасну молоду співачку двадцятип’ятирічну Марію Яремчук. Вона донька відомого українського співака Назарія Яремчука, якого всі знають за рядками пісні «На могилі моїй посадіть молоду яворину, і не плачте за мною: за мною заплаче рідня. Я любив вас усіх, та найбільше любив Україну; певно, в цьому і є та найважча провина моя». Батько помер від важкої онкології, коли Марії було всього два роки, і довгий час їй доводилося терпіти тягар прізвища. Бути «донькою Яремчука», а не самостійною творчою особистістю. Але Марія Яремчук не змирилася з таким станом речей, вона вийшла на сцену і довела, що відома сім’я — не єдине чим може похвалитися молода співачка.

По шляху відомого батька Марія Яремчук пішла у 2009 році, вступивши до Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва. Там дівчина навчалася на кафедрі естрадного вокалу, а паралельно здобувала вищу освіту на «Міжнародних відносинах» Чернівецького державного університету. Марія з головою поринала у навчання, адже розуміла, що потрібно забезпечити собі тили на випадок, якщо не вдасться пробити собі шлях на естраду. Але у неї вийшло.

Про Марію Яремчук уперше почули, коли вона взяла участь у проекті «Голос країни» у 2012 році. Дівчина потрапила у команду Олександра Пономарьова і здобула четверте місце. У квітні цього ж року молода співачка прийшла на «Нову хвилю» , де виявилася єдиним представником від України. Нечуваний успіх прийшов до Марії Яремчук саме тут: з результатом 97 балів вона перемогла в конкурсі, втерла носа конкурентам і зробила собі ім’я.

Після перемоги на «Новій хвилі» відомий продюсер Костянтин Меладзе захотів працювати з Марією. Молода співачка погодилася. Ходили чутки, що композитор хоче долучити Марію до чергового складу проекту «Віа Гра», який на той час був на грані розвалу. Але і співачка, і Меладзе це заперечили. Композитор розумів, що Марія — це щось зовсім нове для українського слухача, це новий проект, за який варто братися з усіх сил.

Коли Марія заспівала російськомовну пісню «Зі мною знову», яку написали Андрій Француз та Костянтин Меладзе, її рейтинги різко впали. Шанувальники, яких дівчина встигла набути, ніяк не могли зрозуміти, як донька такого патріотичного батька заспівала російською. Після цього Марія спробувала свої сили на відборі до Євробачення-2013, де завоювала п’яте місце, і записала україномовну пісню «Тебе я знайду».

Але на Євробачення Марія Яремчук все-таки потрапила. У 2014 році вона гідно представила Україну на конкурсі, здобувши шосте місце. Це ще раз доводить, що для наполегливої людини немає нічого неможливого.

Марія жила, працювала, записувала пісні, але оскільки вона тепер була публічною людиною, то змушена була приймати не лише квіти від шанувальників. Плітки стали невід’ємною частиною іміджу молодої виконавиці після того, як вона виконала пісню «Недозволена» у дуеті зі своїм колишнім тренером з «Голосу країни» Олександром Пономарьовим. Пісня вийшла в кінці 2015 року, уперше вона прозвучала на концерті, приуроченому до ювілею Пономарьова, а злі язики відразу ж стали розпускати чутки про роман між виконавцями. Але ця інформація ніяк не підтвердилася. Спільна робота — ще не запорука довгих і міцних стосунків.

У 2017 році Марія Яремчук почала співпрацювати з одним із найталановитіших режисерів України — Аланом Бадоєвим. У квітні цього ж року він зняв Марії кліп на пісню «Ти в мені є».

Популярне: "Завагітніла від Козловського…": Відома українська співачка Юлія Думанська вперше стане мамою

Зараз Марія багато працює, гастролює, а про її особисте життя не відомо абсолютно нічого. Ніяких романів, скандалів чи інтриг, які так притаманні зіркам сучасного українського шоу-бізнесу. Може воно й на краще. Навіть у публічних людей повинна залишатися сфера, куди нема доступу ні журналістам, ні шанувальникам. А як ви ставитеся до творчості Марії Яремчук? Розкажіть нам про це у коментарях під статтею або у приватних повідомленнях нашої групи у соцмережі Фейсбук. А ми вас уважно слухаємо. Хтозна, можливо, ваша думка важлива для цілої України.