Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 19 березня

18/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 19 березня

Овен
Будьте економними. Найближчим часом вагомого поповнення не очікується. Проводьте з коханими першу половину дня. Вечори не сприятимуть романтичної бесіді.

Телець

Придбані речі будуть вдалими. Частину коштів вкладіть в облаштування присадибної ділянки.Не плануйте на ці дні знайомства з батьками своїх коханих. Справити на них приємне враження буде складно. Вони будуть не в настрої.

Близнюки

Бажання і можливості не будуть збігатися. Не варто переживати з цього приводу. Доля утримує вас від придбання сміття. Говорити з коханими про серйозність ваших почуттів не слід. Вони не готові до подібної розмови. Підтримуйте дружнє спілкування.

Рак

Грошей в кишені буде досить. Дратує постійна зміна цін. Важко в такій ситуації чітко розрахувати свої витрати. Відпочити на свій розсуд вам не вдасться. Навколишні постійно будуть змушувати вас змінювати плани. В кінці дня буде відчуватися втома.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Цього достатньо для придбання необхідного. Купувати меблі та інші предмети інтер'єру не на часі. Не запрошуйте додому гостей. Вечір не вдасться. Можуть бути згадані старі конфлікти.

Діва

Уникайте майнових суперечок. Віддайте незадоволеним частину своїх грошей. Так ви зможете запобігти великим матеріальним втратам. Ваше особисте життя може стати темою для обговорення оточуючих. Не варто розповідати людям про свої домашні проблеми.

Терези

Будьте обережні у витратах. Не відмовляйтеся від невеликого підробітку. Присвятіть суботу спілкуванню з родичами. Сьогодні бажано побути на самоті. Відпочиньте від сторонньої метушні навколо вас.

Скорпіон
Можливі збитки через пошкодження вашого майна іншими людьми. Відкладіть інтелектуальну працю до наступного тижня. Дайте голові відпочити. Сплануйте для себе і коханих культурну програму.

Стрілець 
Стрільці можуть сподіватися на везіння. Багатьом представникам знака пощастить не завдяки, а всупереч обставинам. Не виключено, що вдалий поворот трапиться в останній момент, коли битва вже здавалася програною. 

Козеріг
Чимало зусиль може відняти спроба налагодити побут або стосунки в сім'ї, придушити «бунт на кораблі». Обстановка стане критичною, якщо до некерованих зовнішніх подіяй додасться ваша неготовність контролювати власні емоції.

Водолій 
Сюрпризи цього дня Водоліям на руку. Ситуація, яка здавалася безвихідною, може вирішитися несподівано просто. Можливо, здасться, що знову повернулися старі добрі часи, але зірки підказують, що це не так. 

Риби 
Рибам варто мінімізувати свою участь у подіях, відкласти необов'язкові справи. В цей день безсилі розрахунки, може бути помилковою навіть ваша тонка інтуїція. Не варто саме сьогодні активно допомагати друзям, можна погіршити їх стан.