Новини про зірок
Подобається

«Їх об’єднувала не лише любов, а й спільне горе»: Хто той чоловік, який поки є єдиним коханням Насті Каменських

17/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Їх об’єднувала не лише любов, а й спільне горе»: Хто той чоловік, який поки є єдиним коханням Насті Каменських

Ця гаряча брюнетка підкорила всю Україну своєю щирістю і добротою, вона стала одною з найсексуальніших співачок української естради. Як ви вже всі здогадались, мова піде про Настю Каменських, передає Корупція.Стар

 

Її бурхлива діяльність розпочинається з дуету "Потап і Настя" в якому артистка співала дуже довго, саме участь у цьому проекті принесла Каменських популярність. Зараз співачка зайнялася сольною кар'єрою і їхні шляхи з Потапом розійшлися, та продюсер і надалі допомагає Каменських у світі шоу-бізу.

Вже безліч часу ходять плітки про їхній роман і неодноразово ЗМІ пробували вивести парочку на чисту воду. Та артисти обмежуються скупими коментарями. Ніхто і ніколи різких заяв не робить і ніби то друзі і далі живуть кожен своїм життям. Та розлучення  Олексія Потапенка все ж не випадковість. 

Його багаторічний шлюб зі співпродюсером «MOZGI Entertainment» Іриною Горовою у 2014 році дав тріщину. І всі стрілки перевели на його стосунки з Настею Каменських. Зараз на своїх сторінках у Мережі артисти часто публікують спільні фото і це не лише світлини з фотосесій. Дуже багато знімків зі спільного відпочинку, а також Каменських "підсадила" Потапа на спорт, саме заради неї він почав активно тренуватися і слідкувати за своїм зовнішнім виглядом. Ще уважніше слідкують за самими співаками шанувальники, вони часто помічають обручку на пальці у Каменських чи її "вагітний" животик. Та що буде далі невідомо нікому.

Популярне:Кому пасує більше? Тіна Кароль і Надя Дорофеєва з’явились на публіці в однакових…

А раніше Насті приписували роман з депутатом-"регіоналом" Володимиром Дятловим. Присутність цього чоловіка у житті Насті дуже важлива, вона ще досі підтримує з чоловіком дружні стосунки. 

А починалося все ще зі студенської аудиторії, любов з першого погляду. Та обставини склалися не найкращим чином для цієї пари. Володимир був змушений переїхати в Миколаїв і у закоханих розпочалися стосунки на відстані.

Це було не просто, але вони намагалися якомога частіше бачитися. Він навіть був готовий переїхати до Каменських та цього не сталося. 

"Я була вірна тільки йому. Це, звичайно, було непросто. Я постійно влаштовувала істерики, поки одного разу до мене не підійшов батько зі словами: "Мадам, заради бога, ви не могли б знайти собі чоловіка в Києві Тому що ми з мамою не можемо більше це витримати!", —  зізналася зірка.

Юнак став роковим чоловіком у житті співачки, їх поєднувало не лише кохання, але і спільне горе. Володимир сирота, у жахливій ДТП він втратив усю сім'ю. Трагедія ця сталася коли вони їхали святкувати День народження Вови, у машині також була і Настя. Вони вижили, а у співачки ще і досі залишився шрам на нозі як нагадування про катастрофу. 

Цей випадок назавжди поєднав молодих людей і вони річницю трагедії проводять разом, підтримуючи таким чином один одного.

 

 

 

 

#даймне2018 Photo by @taranenkopro @sergiomazurini

Публикация от Настя Каменских (@kamenskux)