Новини про зірок
Подобається

«Танцювала в балеті у Білозір, а потім…»:Що приховує Олена Лавренюк, спокуслива українська актриса

17/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Танцювала в балеті у Білозір, а потім…»:Що приховує Олена Лавренюк, спокуслива українська актриса

Олена Лавренюк – молода українська актриса, яка вже здобула популярність зігравши у культових вітчизняних фільмах. Важко повірити, але ця красуня могла б ніколи не з’явитись на наших телеекранах – вона планувала пов’язати своє життя з економікою, однак вчасно зрозуміла, що це абсолютно не її, розповідає редакція Корупція.Стар.

Народилась і виросла майбутня актриса у місті Лева, закінчила один із вишів того ж таки міста. Дівчина завжди була творчою особистістю: професійно займалась грою на фортепіано і танцювала, тож зовсім не дивно, що від нудної роботи економіста Олена відмовилась.

Цікаво, що саме танці подарували красуні й першу роботу: разом із подругою вона працювала водночас Танцівницею балету і хореографом-постановником у співачки – Оксани Білозір.

Українські глядачі знають Лавренюк завдяки таким фільмам, як: «Іноземець», «Синевир», «SELFIEPARTY», «DZIDZIO Контрабас». А дебютною роботою для дівчини стала роль у картині «13 місяців».

Однак, як розповідає сама актриса, першу роль вона зіграла у самотужки організованому спектаклі ще коли їй заледве виповнилось 7 років. Тоді дівчинка була дуже вражена фільмом «Вечори на хуторі близь Диканьки» і вирішила повторити подібне з друзями.

У свої юні роки Олена вже має коханого чоловіка Сергія та двох донечок. До речі, цьогорічну зимову відпустку Лавренюк разом з сім’єю провела у засніженій Швейцарії, де вони всі каталися на лижах.

В інтерв’ю артистка дуже часто розповідає різноманітні цікаві деталі зі свого особистого життя. Наприклад, якось вона розповіла про свій перший поцілунок, який відбувся в одному з найромантичніших місць її рідного міста – на Високому Замку.

Популярне: "Вона купувала йому дорогі подарунки, а він…": Невідомі факти з особистого життя співачки Камалії. Ви будете здивовані

Нагадаємо, серед друзів актриси дуже багато знаменитостей: Юрій Горбунов, Олег Михайлюта, Катя Осадча, Ольга Навроцька та багато інших.