Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 березня 2018 року

17/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 18 березня 2018 року

Овен

Ви в змозі самі впоратися з будь-якою проблемою, тому не варто когось напружувати проханнями про допомогу. Нове знайомство може принести вам щось хороше, а натхнення черпайте в стосунках з коханою людиною.

Телець

Все буде як в казці "По щучому велінню, по вашому хотінню". Але намагайтеся в цей день уникати натовпу, вас можуть обікрасти або нахамити. Неприємно буде!

Близнюки

Займіться тими справами, до яких руки не доходили раніше. Якщо пораскінете гарненько мізками — дуже добре в усьому розберетеся. А якщо почнете хитрувати, перспектива буде не такою райдужною.

Рак

Проявіть стриманість і не створюйте проблем самі собі. Близькі можуть сприймати в штики вашу критику або зауваження, але ви не ображайтеся по зайвому приводу і тримайте голову в холоді.

Лев

Не лінуйтеся. Будьте уважні до вашій другій половинці, зараз вона потребує вашої допомоги як ніколи раніше. І зверніть увагу на свої фінанси. Можливо, не варто так смітити грошима.

Діва

Якщо ви самотні — велика ймовірність зустріти свою половинку. Ідіть людям на поступки. А якщо зрозумієте, що не можете прийняти важливе рішення — почекайте кілька днів.

Терези

У вас буде шанс схопити удачу за хвіст, тільки не відмовляйтеся від пропозицій сходити на якусь зустріч, презентацію або будь-який інший захід.

Скорпіон

Уважніше придивіться до людей, з якими ви працюєте. Можливо, хтось проти вас задумав щось недобре. Але стрибків або падінь в кар'єрі не чекайте.

Стрілець

Уникайте конфліктів і азартних суперечок. День зажадає від вас працездатності та уважності, тому намагайтеся не витрачати енергію марно. Закінчуйте з тими справами, які ви вже почали.

Козеріг

Постарайтеся справити хороше враження на людей, з якими ви будете спілкуватися. А ось негативні емоції треба заглушити, а не поливати ними оточуючих.

Водолій

Проявіть ініціативу на роботі, тому що в любовних відносинах цей день вам не благоволить.

Риби

Не витрачайте час даремно, заради того, щоб щось комусь догодити. Робіть свою роботу.