Новини про зірок
Подобається

Зрадник і там, і там: Куди дівся і чим займається найскандальніший телеведучий Юрій Кот після Євромайдану

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Зрадник і там, і там: Куди дівся і чим займається найскандальніший телеведучий Юрій Кот після Євромайдану

Війни та політичні міжусобиці, на жаль, торкаються усіх сфер життя країн, які були в них втягнуті, тому часто виходить так, що рідні та близькі люди опиняються по різні боки барикад. Дуже важко в цьому плані творчим людям: акторам, співакам, журналістам, художникам. Адже найчастіше саме вони є так званими «громадянами світу». Ще вчора вони успішно гастролювали і робили щасливими своїх шанувальників у різних країнах світу, а, коли починається політична тяганина, таким людям часто доводиться робити вибір. І не завжди на користь рідної країни,передає Корупція.Стар

Сьогодні ми поговоримо про постать, яка завоювала собі в Україні дуже неоднозначне ставлення. Мова піде про українського шоумена, сценариста, актора і телеведучого Юрія Кота.

Ще до початку Революції Гідності з іменем Юрія Кота був пов’язаний такий скандал. У квітні 2011 року Великобританія пережила знакову подію — весілля спадкового принца Вільяма, сина принца Чарльза та леді Діани Спенсер, з його коханою, донькою бізнесмена, Кетрін Міддлтон. Дуже багато туристів з’їхалося до Лондона аби хоча б здалеку побачити грандіозне торжество. Весь світ спостерігав за святом на своїх телеекранах.

Юрій Кот тоді працював диктором на телеканалі «Інтер» і саме його запросили коментувати пряму трансляцію свята. Але один коментар коштував йому роботи. Кот сказав: «Мене запросили як весільного фахівця, я погодився, навіть не підозрюючи, що це може викликати такий резонанс». Юрій не даремно називає себе весільним фахівцем. Річ у тому, що у 2007 році щоумен відкрив свою весільну агенцію у Києві. Керівництво «Інтера» не оцінило коментар ведучого, який, до слова, працював на телеканалі вже на той час дванадцять років, і негайно підписало наказ про його звільнення.

Взимку, під час Євромайдану, Юрій Кот опинився по той бік барикад. Він став голосом «Антимайдану», а у грудні 2013 року телеведучого побили невідомі у Києві. Підозрюють, що це зробили політичні опоненти, але доказів, що до побиття Кота долучилися євромайданівці — нема.

У 2014 році Кот долучився як випусковий редактор до інтернет-проекту «Україна.ру», який запустило російське інформаційне агентство. Через рік Юрій покинув цей проект і, разом з колишніми нардепами Ігорем Марковим і Володимиром Олійником, а також з колишнім прем’єром Миколою Азаровим та Галиною Запорожцевою, взяв участь у прес-конференції, на якій розглядали можливості створення «Комітету спасіння України».

У 2016 році Юрія Кота запросили на російський канал Царьград ТВ, який, до речі, належить підприємцеві Костянтину Малафєєву. Тут він вів програму «Добрий вечір, Києве!», основною метою якої було показати, що існує Україна, побудована не на принципах Майдану, який два роки опісля не давав спокою ні самому Юрію, ані його роботодавцям.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Про особисте життя одіозного шоумена відомо мало. Тільки те, що у нього є дружина Олеся і син Олександр. У фатальному для Кота в плані кар’єри 2011 році, Юрій зробив заяву, від якої волосся стало дибки, особливо в країні, де сім’я вважається найвищою цінністю. Телеведучий заявив, що всі чоловіки за своєю природою полігамні, але й жінки в плані вірності далеко від них не втекли. В зрадах чоловіка дуже часто винна сама його дружина. На думку шоумена, чоловіки зазвичай шукають пригод на одну ніч, а от від жінки варто сподіватися на тривалий адюльтер. Але вишенькою на торті, червоною, стиглою такою вишенькою було питання, чи часто він сам зраджував дружині, на що Юрій Кот сказав, що рідко. І взагалі питання, на його думку, було поставлено некоректне. Правда це була чи невдалий жарт — невідомо досі, але акторові цього не забули. Можливо, десь у Таїланді невинний за своїм характером коментар і пропустили би повз вуха, але не у нас. Як то кажуть: «Іт із Юкрейн, малявко, іт із Юкрейн».

В одному з інтерв’ю Юрій Кот зізнався, що має нечоловіче хобі. Він дуже любить куховарити, але готує не повсякденні страви, а святкові, найчастіше для своїх гостей. Страви з м’яса та річкової риби вдаються йому найкраще. А от дружина Олеся готувати не дуже любить, хоча часом балує чоловіка традиційними українськими стравами.

Улюблена настільна гра Юрія Кота — нарди, також у вільний час він любить співати і акомпанувати собі на гітарі.

Така неоднозначна фігура стала сьогодні стала героєм нашого матеріалу, любі друзі. А як ви ставитеся до тепер небажаного у багатьох колах Юрія Кота? Чи можете ви якось виправдати його поведінку, яку інакше ніж «півнячі бої з тінню» назвати важко? Хто він, на вашу думку: постраждала сторона, яка опинилася по той бік барикад, заручник обставин чи нахабний, самовдоволений і самозакоханий тип, який користується політичною ситуацією, для того, щоб реалізувати власні цілі? Поділіться з нами в коментарях або у приватних повідомленнях в нашій групі у соцмережі Фейсбук. Ваша думка важлива і для нашої редакції, і для цілої України. А ми вас вже дуже уважно слухаємо.