Новини про зірок
Подобається

«Здавалося, все валиться, жити далі немає сенсу»: Що відомо про особисте життя Павла Костіцина і чи був у нього роман з Сумською

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Здавалося, все валиться, жити далі немає сенсу»: Що відомо про особисте життя Павла Костіцина і чи був у нього роман з Сумською

Особисте життя ведучого та члена журі самого незвичайного і містичного проекту «Битва екстрасенсів» залишається загадкою. Хто став для Павла Костіцина найважливішою жінкою розбиралася редакція Корупція.Стар.

Павло Костіцин народився в 1975 році в Євпаторії. Батько був моряком Північного флоту, тому до 7 років хлопець живе на Чукотці. Потім сім'я повертається до Криму, де Павло долучається до театрального мистецтва, виступаючи в дитячому театрі «Золотий ключик». У 1998 році він закінчує Київський Театральний інститут і влаштовується на радіостанцію «Наше радіо».

Популярне: "Дивовижний краєвид": Світлана Лобода показала будинок у якому буде жити в США

Але величезний поштовх Костцину дав телеканал «Інтер», на якому чоловік працює спочатку художнім керівником, чоловік придумує сценарії до відомих передач: «Перехрестя кохання», «Любов з першого погляду». У 2005 році український глядач нарешті дізнається його в якості ведучого розважальної передачі «Ігри патріотів». Уже на той час лисий і харизматичний чоловік швидко набув величезної популярності. Він вболівав за команду збірної України на цих змаганнях більше 3-х років, поки передачу не закрили.

Але дійсно знаменитим Павло Костіцин став в 2007 році, коли він став ведучим самого першого сезону «Битви екстрасенсів» на телеканалі «СТБ». Вже 18 сезонів він розкриває українському глядачеві містичні таємниці і влаштовує найрізноманітніші перевірки людям, які називають себе телепатами і заявляють, що вміють розмовляти з мертвими і передбачати майбутнє.

Особисте життя чоловік ретельно приховує. Не дивлячись на це три роки тому ведучий зізнався, що розлучився зі своєю дівчиною. Про те, хто була супутниця популярного ведучого нічого не відомо.

«Трохи більше двох років тому у мене відбулася дуже важке розставання — після шести з половиною років відносин. Здавалося, все валиться, жити далі немає сенсу. Добре, що в той момент не було активних зйомок, тому що я нічого не міг робити — тільки спати і трохи їсти для підтримки сил »

Після цього Костіцин назавжди залишився один. Йому приписували відносини з Ольгою Сумською, яка часто бере участь в зйомках «Битви екстрасенсів». Сам Павло заявляв, що боїться знову відчути гіркоту розставання, тому відмовляється від нових відносин. Ведучий навіть жартував, що одружиться тільки на відьмі, яка його причарує.

«Багато моїх вчинків можуть шокувати або відлякувати, а хтось може навіть поставити під сумнів мою адекватності. Загалом, з огляду на мою складну натуру і характер, поруч зі мною, напевно, зможе бути тільки відьма. Без чаклунства важкувато ».

Зараз найважливішою жінкою в його житті стала його мама Галина Павлівна з якої Костіцин кілька разів з'являвся на телебаченні.