Новини про зірок
Подобається

З Попелюшки в Принцесу: Як змінилось життя переможниці шоу «Мастер шеф» Ольги Мартиновської після проекту

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
З Попелюшки в Принцесу: Як змінилось життя переможниці шоу «Мастер шеф» Ольги Мартиновської після проекту

Шоу "Мастер шеф" вже давно захопило українського глядача. І часто шанувальники цього проекту на стільки привикають до своїх улюбленців на телеекранах, що засмучуються після їхнього зникнення. Так хочеться знати, як склалося їхнє життя, передає Корупція.Стар


Сьогодні ми хотіли б згадати переможницю третього сезону Ольгу Мартиновську. Дівчина прийшла на проект, щоб здійснити свою мрію. Після перемоги Ольга планувала витратити виграш на невеличкий французький ресторан. Вона жила думкою про власну справу. А також частину виграшу планувала віддати батькам, щоб і вони змогли побувати у Франції.

Вона пройшла не простий шлях сліз і боротьби на "Мастер Шеф", а участь у цьому проекті називала щасливою випадковістю. Так, напевно, ніяких випадковостей не буває, бо лише талант і наполеглива праця учасника веде його до першості. Мабуть, це все мрії, а вони мають велику здатність здійснюватись.

На кастинг "Мастер Шефу" Ольга приїхала з Франції. Навчаючись в Миколаївському аграрному університеті на економічній спеціальності, отримала запрошення з Франції й 3 роки жила там. Франція стала для Ольги казковою країною з унікальною природою і кухнею. Через брак коштів вона зважилась на шоу, бо навчання у кулінарній школі Франції доволі дороге.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Зараз Ольга Мартиновська не лише знаний кулінар, вона стала фуд-продюсером "Мастер Шеф". Мрію свою дівчина не зрадила, просто трішки переглянула свої пріоритети.

Також Оля може похвалитися ще однією перемогою, у 2016 році вона стала мамою чарівної донечки Віри. Плітки про вагітність Мартиновської розповсюджувалися ще з весілля з її коханим Іваном. Дехто зміг розгледіти "вагітний" животик на весіллі пари. А хорошу звістку про поповнення у сім'ї Олі підтвердив головний суддя шоу "мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво. Він одним із перших привітав екс-учасницю і побажав дівчаткам міцного здоров'я і щастя.