Новини про зірок
Подобається

«Вона купувала йому дорогі подарунки, а він…»: Невідомі факти з особистого життя співачки Камалії. Ви будете здивовані

16/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона купувала йому дорогі подарунки, а він…»: Невідомі факти з особистого життя співачки Камалії. Ви будете здивовані

Про співачку Камалію в Україні не чув хіба що лінивий. А після її участі у проекті «Танці з зірками» про неї заговорили з новою силою. Навколо цієї особистості завжди багато пліток і зазвичай вони пов’язані з її багатим чоловіком. Дізнайтеся ж усю правду про життя яскравої співачки.

З дитинства життя майбутньої зірки була яскравим та активним. До речі, справжнє ім'я дівчини Наталія. Народилася вона у Росії на Забайкаллі. У три роки з батьками переїхала в Угорщину, де почала займатися танцями та співати у дитячому хорі. Після життя за кордоном сім'я переїхала до Львова. Тут дівчинка захопилася грою на скрипці, за порадою вчителів, щоб ще більше розвивати свій талант.

Зірка не раз згадувала про те, що стала успішною завдяки прекрасним педагогам і мамі, яка вчила її працьовитості. З одинадцяти років Камалія вже писала власні пісні та виступала на концертах. Професійну кар'єру дівчина почала з навчання в музичній школі й закінчила школу студію оперного співу.

«Я з дитинства знала що потрібно за собою прибрати, іграшки розставити по полицях, добре вчитися і вчасно лягати спати. Мама мене не примушувала, а просто пояснювала що потрібно бути кращою й успішнішою за інших.» — розповідала артистка.

Коли сім'я переїхала в Будапешт дівчинка часто залишалася сама вдома, тому що тато був військовим з ранку йшов на роботу, а мама виходила по домашнім справам.

«Це допомагало розвивати їй свідомість і самостійність. У 7 років дочка вже навчилася в'язати гачком лялькам одяг і дуже добре малювала»- згадує мама Камалії.

Хороший музичний слух співачки розвивав батько-меломан. Він включав вічних класиків таких як: Бах, Моцарт, Чайковський або рок, наприклад, AC / DC. Але дівчина Наталія могла і не стати відомою Камалією, тому що вона у результаті закінчила медичний університет. Батьки хотіли, щоб дівчина отримала перспективну професію, але після першої ж операційної практики вона остаточно вирішила, що буде співачкою.

Професійну кар'єру дівчина почала з навчання в музичній школі й в студії оперного співу. Дівчину весь її творчий шлях оберігає «ангел-охоронець» — мама. Вона режисер і добре розбирається в музиці, тому допомагала дочці.

«Я дуже переживала, що шоу-бізнес це бруд. Добре пам'ятаю, як шукала Наталії спонсора для першого кліпу. Зайшла в кабінет до важливого дядька, а він відразу мені заявив, що моя дочка дуже красива і відео для неї будуть зняті задарма. Я відразу ж встала і пішла. І таке, на жаль було не раз»- згадує мама Камалії.

Жінка усього домоглася власними силами та впертістю. Ніколи не брала чужих грошей.

Півтора року співала у вокальному ансамблі "Галицька перлина». Перемагала в таких престижних конкурсах як «Червона Рута» і "Телешанс". Після цього кар'єра співачки пішла впевнено вгору, її почали запрошувати на концерти та тури. Своє життя дівчина завжди будувала сама хоча журналісти  не раз приписували їй багатих залицяльників. У чоловіках вона цінує тільки любов і доброту.

Ірина Петрівна, мама Камалії, одного разу в інтерв'ю журналістам розповіла про чоловіка-альфонса, який користувався положенням співачки. Вона купувала йому дорогі костюми  та жертвувала своєю кар'єрою, а він зрадив їй з іншою дівчиною. Наталії було дуже боляче, вона важко пережила розлучення.

Але зараз в житті Камалії  є єдиний чоловік, який її цінує та любить — це чоловік Мохаммед Захур. З ним вона познайомилася багато років назад на вечірці у друзів. Там вона змогла вразити красивого чоловіка своїм талантом.

«Для нього не існувало інших співачок крім Сари Брайтман, а коли Камалія заспівала він відразу ж став її шанувальником ».

Після довгого спілкування Мохаммед повіз співачку в Дубаї та Пакистан. Там він несподівано зробив Наталії пропозиції стати його дружиною. Захур купив для артистки червоне сарі, а саме його одягають на весілля:

"Я привів її в будинок мого друга, де її чекали квіти та мулла. І тоді я попросив її вийти за мене", — розповів Захур.

Їх роман дуже швидко розвивався і вже після двох місяців відносин вони одружилися й ось вже 10 років разом.

«Все було як у казці. Захур дарував мені багато квітів і обсипав теплими словами. Потім вже почав дарувати дорогі подарунки, а я постійно їх повертала. Він же казав, що я йому нічого не винна»- згадує співачка.

Камалія довгий час не могла завагітніти, але у вересні 2013 року у пари народилися дві красивих дівчинки — близнючки

Мірабелла й Арабелла. Багато шанувальників запідозрили, що батьки зверталися за допомогою до сурогатної матері.

«Я народила сама. І хочу сказати, неважливо, хто там і що думає, виношувала я сама, народжувала теж сама.»- заперечує зірка.

Сьогодні дівчаткам вже 4 роки. Вони ростуть дуже здібними. Після участі мами в «Танцях із зірками» Мірабелла й Арабелла теж вирішили займатися танцями та вже радують батьків першими успіхами.

І скільки б чуток не було про те, що Камалія не любить Захура і їй потрібні його гроші і про те, що він вклав мільйони у її кар’єру, співачка просто не звертає на усе це уваги. Вона щаслива дружина і мама і для неї це є найважливішим.