Новини про зірок
Подобається

«Він би ще жив»: Оля Полякова відверто розповіла про втрату близької людини

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він би ще жив»: Оля Полякова відверто розповіла про втрату близької людини

Завжди усміхнена і весела Оля Полякова рідко розповідає про свої особисті проблеми. Але якщо ЗМІ і дізнаються про драму у житті співачки, Оля все переводить на жарт, передає Корупція.Стар.
 

Суперблондинка Оля Полякова стала героїнею нового соціального проекту "Пообіцяй собі берегти себе" і знялася у рекламі цього проекту.

Саме у ролику Оля розповіла, що втратила батька саме через онколонію. Ця тема для зірки дуже близька і болюча, батко завжди був людиною, котрий вірив і підтримував свою доньку. Оля важає, що краса людського тіла це не все, потрібно також слідкувати за своїм здоров'ям. Саме тому Полякова закликає всіх своїх шанувальників ів простих людей слідкувати за своїм здоров'ям.

Популярне: «В один момент все змінилося. Вона стала вдовою»: Як живе і чим займається молодша сестра Софії Ротару, Аурелія

"Про таку проблему, як онкозахворювання, потрібно говорити, привчати кожного до усвідомлення особистої відповідальності за своє здоров'я і допомагати нашому суспільству формувати культуру профілактики раку молочної залози і її діагностики на ранній стадії. У нас же люди біжать в лікарні, коли вже болить. От якщо б мій батько, який також помер від онкології, раніше почав лікуватися і вчасно прооперувався, він би ще жив. Тому потрібно обов'язково хоча б раз на рік перевірятися: чоловікам здавати ПСА, в той час як жінкам ходити в профілактичних цілях до мамолога і гінеколога", — поділилася артистка.

Зазначимо, що "Пообіцяй собі берегти себе" — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні.