Новини про зірок
Подобається

«В один момент все змінилося. Вона стала вдовою»: Як живе і чим займається молодша сестра Софії Ротару, Аурелія

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«В один момент все змінилося. Вона стала вдовою»: Як живе і чим займається молодша сестра Софії Ротару, Аурелія

Сестра цієї жінки — одна з найвідоміших українських співачок, прославила прізвище співочої родини і воно у всіх асоціюється виключно з нею. А вона ж теж співачка, має декілька альбомів і навіть звання заслуженої артистки України, однак така слава і всенародна любов, яка є у старшої Софії, цій жінці може лише снитися. Ім‘я її — Аурелія, а прізвище, як ви вже, мабуть, здогадались — Ротару.

Сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам декілька цікавих фактів з життя цієї прекрасної жінки.

В співочій родині Ротару – Ауріка наймолодша серед сестер. В сім’ї дівчинку любили, хоч попуску дівчинці не давали: разом зі старшими вона виконувала певну роботу в селі. До речі, молодша Ротару каже, що не любить гомінливого міста, вона живе в передмісті. Має розкішний сад та клумби, любить спокій – швидкий темп життя не для неї.

І ще одне заняття, без якого Аурелія не уявляє себе – вишивання та шиття.

Перші костюми для виступів вона шила самотужки, цього навчила її мама. 

Можливо, якби не музика, то саме рукоділля і стало б справою її життя.

У молодшої Ротару була прекрасна сім’я: коханий чоловік Володимир та донька Анастасія. Та в один момент все змінилось: у 2005 році Ауріка стала вдовою. Все сталось дуже несподівано: чоловік вирішив прийняти ванну, йому раптово стало погано, а вчасно допомогти йому не змогли… Ця подія стала жахливою трагедією не лише для Аурелії, а й для всієї великої родини Ротару.

Єдина донька і опора жінки Настя теж не обділена співочим талантом, однак професійно цим займатися не стала – співає лише для себе і рідних.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Цьогорічну зимову відпустку Ауріка та Софія проводять разом на мальовничих Мальдівах. Сестри зняли для себе два сусідніх бунгало, далі від сторонніх людей та очей. Сестри розважаються та відпочивають від побуту: насолоджуються шумом океану, п'ючи вино і співаючи улюблених пісень. На Мальдівах Ротару планують провести цілий місяць.