Новини про зірок
Подобається

«Увесь час проводила з іншим, поки чоловік нервував удома»: Таємниці особистого життя психолога Наталії Холоденко

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Увесь час проводила з іншим, поки чоловік нервував удома»: Таємниці особистого життя психолога Наталії Холоденко

Вона – точно найвідоміший психолог нашої країни, вона – телеведуча, а з недавнього часу ще й танцюристка. Ім’я цієї диво-жінки – Наталія Холоденко і сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про неї те, чого ви раніше не знали.

Наталя точно знала з чим пов’яже своє життя, однак уявити, що стане відомою на всю країну і уявити не могла. Доля підготувала їй сюрприз: на одне з телешоу вона прийшла у якості експерта. Згодом Холоденко вже працювала у трьох проектах телеканалу СТБ, а потім стала однією з ведучих «Половинок» на «Новому каналі».                                                   

Дивно, але Наталя стверджує, що в житті краще триматися подалі від психологів. «Чому?» — здивуєтесь ви, а справа в тому, що багато людей, які називають себе «лікарями душ» насправді не більше, ніж шарлатани. 

Холоденко вважає, що дуже багато таких «лікарів» абсолютно не допомагають, а лише самостверджуються за рахунок своїх клієнтів.

У Наталі майже завжди були проблеми з зайвою вагою, однак вона не робила з цього проблему і насолоджувалась життям. Та все змінив проект "Танці з зірками", в якому Холоденко танцювала з Віталієм Загоруйко. Між парою склалися дуже близькі та теплі стосунки, а коли вони разом поїхали до Іспанії знайомитись з танцювальною культурою країни, то у ЗМІ почали активно поширюватись чутки про роман. Та сама Наталя стверджує, що вони з Віталіком просто друзі.

Танці змусили добре понервувати і коханого чоловіка Холоденко. Увесь свій вільний час психолог проводила у танцювальній залі з іншим, чужим чоловіком. А от для синочка та коханого часу у вічно зайнятої мами майже не залишалося. Однак сім’я впоралась з цим, проект закінчився і все у них добре.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Нещодавно, Наталя відсвяткувала своє 35-річчя. В одному з популярних ресторанів столиці вона влаштувала гучне святкування, куди прийшли її найближчі друзі, серед яких Дмитро Карпачов, Марина Одольська, Маргарита Січкар, Людмила Шупенюк та багато інших.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що Наталя Холоденко схудла майже на 20 кілограмів.