Новини про зірок
Подобається

«Особисте не склалося, проте має доньку»: Як живе і чим займається телеведуча Ганна Безулик

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Особисте не склалося, проте має доньку»: Як живе і чим займається телеведуча Ганна Безулик

Ви б ніколи  навіть не подумали, але ця популярна телеведуча та журналістка планувала пов’язати своє життя зовсім з іншою діяльністю – вона навіть закінчила механіко-математичний факультет університету, однак один щасливий випадок кардинально змінив її майбутнє. Врешті, Ганна Безулик присвятила себе журналістиці та телебаченню, розповідає редакція Корупція.Стар

Одного разу до закладу, де навчалась Ганна завітали журналісти, вони знімали якийсь сюжет і дівчина потрапила у кадр – так їй і запропонували роботу на телебаченні. Свою кар’єру вона розпочинала з роботи ведучої на таких телеканалах, як УТ-3 та УТ-2. Звідти її «переманили» на 1+1, де вона працювала у «Сніданку з 1+1».

Згодом, Безулик спробувала себе у ролі інтерв’юера і виявилось, що це вдається їй досить добре, тож у 2002 році на телеекрани вийшло авторське ток-шоу Безулик – «Я так думаю». З 2011 року працює на «5 каналі» ведучою політичного шоу «РесПубліка з Ганною Безулик», а також деякий час працювала на «Інтері», але там її програму швидко замінили на проект Савіка Шустера.

Де ж працює журналістка зараз? У 2016 Ганна стала доцентом кафедри журналістики інституту імені Б.Грінченка, тож зараз жінка займається викладацькою діяльністю.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

В медіа світі Безулик має беззаперечний авторитет. Її знають як безкомпромісну, не здатну на брехню та підлість, телеведучу. Вона ніколи не була членом будь-яких політичних партій та організацій, тож звинувачувати її у заангажованості – неможливо. Харизмі та таланту Ганни заздрять чимало вітчизняних журналістів.

Колеги знають Безулик як максималістку та шаленого трудоголіка і, вважають, що саме це допомагає їй у журналістській кар’єрі.

Особисте життя цієї сильної жінки не склалося — у свої 46 вона незаміжня. Має доньку Олександру, яку ніжно називає – Аля.