Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 березня 2018 року

15/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 16 березня 2018 року

Овен

День вдалих покупок. Ваше стримане мовчання невірно буде сприйнято партнерами. Чітко висловлюйте свої думки та ідеї.

Телець

Примхи коханих дорого обходяться вам. Обговоріть з ними доцільність запланованих покупок. Будьте дипломатичними.

Близнюки

Потрібні слова для вираження почуттів не знайдуться. Здивуйте партнерів теплим відвертим листом. Займіться юридичним оформленням майнових документів.

Рак

Може здатися, що кохані і рідні вам люди перестали вас цінувати. Це привід задуматися над своїми вчинками. Чим ви їх відштовхнули. Коштів на руках досить для вирішення домашніх проблем.

Лев

У вашому розпорядженні невеликі суми. Але не слід відмовляти близьким в фінансовій підтримці. Не будьте занадто самовпевненими. Цінуйте ви існуючі відносини. Про їх втрату ви будете гірко шкодувати.

Діва

Переїжджати жити до коханих не варто. Незабаром після переїзду відносини між вами і партнером стануть більш прохолодними.

Терези

Бережіться фанатично відданих вам людей. Вони можуть не залишити вам часу для занять власними справами.

Скорпіон

Перекувати характер коханих на свій манер вам не вдасться. Ви зустрінете активний опір з їх боку. Шукайте порозуміння. На великі покупки у вас не вистачає коштів.

Стрілець

Спільні клопоти по господарству принесуть вам з милими багато приємних емоцій. Внесіть творчий елемент в повсякденні справи. Позбавтеся економічно невигідних справ. Шукайте додаткові кошти економії.

Козеріг

Несподівано для себе ви відкриєте в своїх партнерах нові риси. Радикально змінювати ставлення до них нерозумно. Всі ми не святі. Ув'язнені в цей день фінансові домовленості будуть вигідні для вас.

Водолій

Не відмовляйтеся від складних професійних завдань. Їх рішення принесе додатковий прибуток. Ви будете говорити з близькими на різних мовах. Для досягнення взаєморозуміння вам може знадобитися хороший посередник.

Риби

Батьки спробують втручатися у ваші особисті справи. Зумійте тактовно захистити свій вибір. Прислухайтеся до свого серця.