Новини про зірок
Подобається

«Це весна так впливає?»: Співачка Альоша вразила прихильників змінами в іміджі

14/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це весна так впливає?»: Співачка Альоша вразила прихильників змінами в іміджі

Співачка Альоша захотіла кардинально змінитися і зробила це, передає Корупція.Стар

Всі ми звикли бачити цю красуню блондинкою, однак сьогодні вона здивувала всіх яскравою  зміною в своєму образі — Альоша перефарбувалась. Тепер красиве волосся зірки стало русявим.

Про такі зміни Альоша одразу ж розповіла своїм прихильникам, опублікувала на своїй Інстаграм-сторінці серію фото. На одному з них співачка позує разом зі своїм майстром.

До речі, весна спонукала Альошу зробити приємний подарунок для своїх підписників — комусь із них дістанеться сертифікат.

 

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

"Дівчата знають, що волосся це те що відрізняє нас від інших," — написала співачка під світлинами. 

 

 

 

 

 

Дівчата знають, що волосся це те що відрізняє нас від інших. Тому ми так старанно обираємо салони та шукаємо майстра, який робить нас справжніми красунями. Свого майстра @shevchenko_aleksandr_ я знайшла у салоні @long_and_short_ та хочу, щоб ви також завітали до нього за новим образом, тому дарую сертифікат на 1000грн Напишіть у коментарях, про яку зачіску давно мрієте та відмічайте двох подруг. Переможця оберу 16.03 та опублікую в сторіс.⠀⠀ ⠀⠀⠀ Всім успіху ? ⠀⠀⠀ #alyoshasinger #longandshort #longandsofthair #окрашиваеволоскиев #окрашиваниекиев #ls_допосле #парикмахеркиев

Публикация от Alyosha (@alyoshasinger)