Плітки
Подобається

Невже, не повернеться в Україну? Яна Соломко показала нові фото донечки у Домінікані

14/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Невже, не повернеться в Україну? Яна Соломко показала нові фото донечки у Домінікані

Всім добре відомо, що Яна Соломко любить проводити час під теплим сонечком, тому вже тривалий час перебуває у Домінікані, передає Корупція.Стар

Нещодавно, у Instagram-акаунті зірки з'явилися нові яскраві світлини співачки з дочкою Кірою. Доньці Яни Соломко всього 2 роки, але вона вже самостійно плаває в океані. Фото дівчинки викликало багато позитивних емоцій — підписники дивуються сміливості і безстрашності малятка.


Раніше через зайву вагу Яна Соломко соромилася показувати тіло, але зараз із задоволенням демонструє фото в модних купальниках. Шанувальники Яни проявляють велику цікавість до співачки і її дочки Кірі. Але ще сильніше цікавляться місце проживання співачки і, кили співачка повернення на українську сцену. Шанувальники задаються питанням — чому Яна Соломко, яка 10 років наполегливо працювала, брала участь в музичних проектах, співала в групах і навіть запустила особистий проект, призупинила творчу діяльність? 

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

На це співачка відповідає неоднозначно:

«Якщо я відмовляюся від багатьох пропозицій по роботі це заради того, щоб зараз максимально вкластися в свою доцю, мені пишуть:« Досить відпочивати! Працюй! ». Якщо хтось будує тільки кар'єру, залишаючи дітей на нянь або відправивши їх вчитися за кордон, їм пишуть: «Яка ж ти мати? Позбулася дітей! ». Хтось знає, як знайти баланс? ».

Горжусь тобой!!! ❤️? Нам всего 2 годика, а доця уже покоряет океан…? Многие взрослые не могут побороть свои страхи, и я в том числе..?? И иногда нам стоит учиться у таких маленьких бесстрашных и смелых деток?? Девочки, не упускайте время! Чем раньше начнёте учить деток плавать тем легче им будет! Ведь все 9 месяцев ваш малыш находится в животике в водичке.☺️??? И после рождения воспринимает воду как естественную среду, а плавание как норму☺️ До 3 месяцев у деток сохраняется врожденный рефлекс, поэтому нырять им намного легче☺️ #yanasolomko #kydyashkakira #kira #baby #love #girls #life #ocean #beach

Публикация от Яна Соломко (@yana.solo)