Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 березня

14/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 15 березня

Овен

Цілий день вам будуть псувати настрій зовнішні обставини. З коханими діалог не складатиметься. Одне за іншим буде виникати непорозуміння з грошима.

Телець

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Не позичайте знайомим свої речі. Складно буде повернути їх назад. Утримайтеся від полеміки з батьками коханих.

Близнюки

Вам не сидітиметься вдома. Влаштуйте пікнік на природі для всієї родини. Романтична атмосфера сприятиме приємній бесіді.

Рак
Занадто тісне спілкування з цікавою для вас людиною не сподобається коханим. Вони будуть відчувати себе забутими.

Лев

Вранці будьте ніжними і люб'язними. Домашні будуть вдячні вам за гарний настрій перед робочим днем. Самостійно забезпечити необхідний розмір прибутку не вийде. Робота в команді принесе кращий заробіток.

Діва
 
Ваші обранці будуть  у гарному настрої. Підтримайте їх настрій. Можна вранці поговорити про щось приємне.

Терези

Позитивних змін в особистому житті не передбачається. Тож не ускладнюйте становище дріб'язковими претензіями. Спробуйте не вирішувати гострі проблеми у вечірні години.

Скорпіон

Будьте мудрими. Не критикуйте дії своїх партнерів. Допоможіть їм по господарству. Вас будуть турбувати тривожні сни

Стрілець

Навколишні будуть негативно впливати на ваші відносини з партнерами. Тож не прислухайтеся до чужих розмов. Перевіряйте власноруч всі розрахунки.

Козеріг

Переважатиме меланхолійний настрій. Не варто залишатися наодинці з сумними думками. Проводьте вільний час у колі приємних вам людей.

Водолій

Ваші дії будуть невірно розцінені коханими. Не поспішайте виправдовуватися. Дайте коханим самим зрозуміти свою помилку. Розмір прибутку  не зросте.

Риби

Ніхто не застрахований від помилок. Але сміливість їх визнати мають не всі. Знайдіть в собі сили вибачитися перед близькими. Атмосфера у будинку зміниться.