Новини про зірок
Подобається

«Одружитися вони змогли аж з четвертого разу…»: Ви вже бачили дружину-красуню ведучого «Лото-Забави», Анатолія Гнатюка

13/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одружитися вони змогли аж з четвертого разу…»: Ви вже бачили дружину-красуню ведучого «Лото-Забави», Анатолія Гнатюка

Ось уже більш як 15 років кожного недільного ранку мільйони українців збираються перед телеекранами аби подивитись черговий розіграш найпопулярнішої вітчизняної лотереї «Лото-Забава».

Ми уже розповідали вам про долю однієї з ведучих цього розіграшу – актриси Лариси Руснак, тож сьогодні редакція Корупція.Стар вирішила розповісти про життєвий шлях її колеги – Анатолія Гнатюка.

Анатолія у ЗМІ часто помилково називають родичем популярного українського виконавця – Дмитра Гнатюка, однак Толя на це завжди реагує з посмішкою і каже, що єдиний співак у його родині – старший брат Микола.

Гнатюк, про якого ми говоримо, не лише телеведучий, він – актор. 

Ще з раннього дитинства у хлопчика помітили акторський талант, тож він займався у театральному гуртку, а пізніше – вступив на акторський факультет в один із найкращих вишів нашої країни. 

Були у маленького Толі й талант та любов до музики, тому, ще зовсім малим, йому доводилось їздити за 30 кілометрів від дому – у Хмельницький, аби навчитися грі на баяні. Ці заняття й допомогли йому у подальшій кар’єрі.

Працює Гнатюк у театрі імені Івана Франка, був у досить хороших стосунках з легендою української сцени – Богданом Сильвестровичем Ступкою.

Анатолій має чудову сім’ю – уже 30 років він одружений, і виховує прекрасного сина.

Свою красуню-дружину Анатолій зустрів у стінах рідного вишу – вони вчились на паралелях: він – на акторському, вона ж – на театрального критика. Почуття з’явилися одразу, та одружитися вони змогли аж з четвертого разу.

Популярне: "Володя зрадив мене …": Ольга Фреймут розповіла про зраду коханого і про те, що завжди треба йти першою від чоловіка

Пара подавала заяву до РАЦСу чотири рази, як пояснює Анатолій, вони сварились, забирали заяву, потім знову мирились… І так повторювалась декілька разів. Але їм судилось бути разом.

Гнатюк каже, що дружина – його надійний союзник і помічник у всьому. Їхній син також виріс творчою особистістю – став письменником.

Зараз Анатолій продовжує працювати й в театрі, і на телебаченні – життя не уявляє без улюбленої роботи.