Новини про зірок
Подобається

«Не вусики, а пропуск в …»: Новий образ Алана Бадоєва підірвав Мережу

13/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не вусики, а пропуск в …»: Новий образ Алана Бадоєва підірвав Мережу

Популярний український режисер поділився своїм новим образом, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм 37-річний чоловік поділився новим фото, на якому він зображений з доглянутими вусиками. Алан поділився з шанувальниками про те, що такий стиль був у його батька. У дитинстві Бадоєв сам не схвалював рослинності на обличчі.

Популярне: "Володя зрадив мене …": Ольга Фреймут розповіла про зраду коханого і про те, що завжди треба йти першою від чоловіка

"Папі присвячується! Пам'ятаю, запитав у тата, як-то збираючись у школу, чому б йому не збрити вуса. На що він абсолютно серйозно відповів:" Мене перестануть боятися і здогадаються, що я добрий ".

Бадоєв додав, що через батьківскі вуса дуже добре розуміє дівчат, яким доводиться цілуватися з неголеними хлопцями.

"Татусеві вуса мене ніколи не лякали, в них завжди було і є багато добра, а ще вони смішно лоскотали обличчя при поцілунках, яких в моєму дитинстві було дуже багато. Люблю"

Шанувальники зірки відзначили, що з вусами Алан зовсім змінився.

"Іспанський або навіть Аргентинський чоловік", "Не вусики, а пропуск в трусики", "І на кого тільки не схожий Алан! І на Деппа і на Далі і навіть на Гальяно".

 

 

Папе посвящается))))!❤️ Помню спросил у папы, как то ,собираясь в школу, почему бы ему не сбрить усы… На что он абсолютно серьезно ответил: -Меня перестанут бояться и догадаются ,что я добрый. Каждый выбирает своё лицо сам, как маску война, любовника, друга… Вот только, папины усы меня никогда не пугали, в них всегда было и есть много добра ,а ещё они смешно щекотали лицо при поцелуях, которых в моем детстве было очень много. Люблю.

Публикация от Alan Badoev (@alanbadoev)