Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 березня 2018 року

13/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 14 березня 2018 року

Овен

Зараз не найкращий час для великих покупок, але якщо ви все-таки вирішили купити щось дороге — порадьтеся з близькими людьми. Але замість того, щоб витрачати гроші, краще розберіться в стосунках з коханою людиною.

Телець

Не біжіть попереду паровоза і не беріть на себе занадто багато. Можливо, у вашому оточенні є індивіди від яких не варто чекати нічого хорошого.

Близнюки

 

Краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Постарайтеся утримати те, що у вас вже вийшло досягти. А нове сходження зробите свого часу.

Рак

Не турбуйтеся, якщо хтось розкритикує вас або вашу роботу. Це тимчасові труднощі, урок, який вам підносить життя.

Лев

Можливо, вам доведеться зробити вибір між крайнощами. Але якщо ви не можете вирішити, що вам більше до душі — почекайте кілька днів і порадьтеся з тим, кому довіряєте.

Діва

Поставтеся до всіх подій по-філософськи. Як до іспиту, який необхідно здати і забути про нього, як про страшний сон. Якщо у вас знайдеться вільна хвилинка, приділіть її якимось приємним клопотам.

Терези

В любовній сфері справи підуть вгору. Якщо у вас є партнер, ви можете відчути до нього хвилю різноманітних почуттів.

Скорпіон

Можливо, доля підготувала для вас таке випробування, від якого буде дуже багато залежати. Але не поспішайте звертатися за допомогою до людей, яких ви недавно знаєте, або кому не дуже довіряєте.

Стрілець

Зміни чекають вас у всіх сферах вашого життя. І в професійному, і в особистому. Велика ймовірність знайти кохання в цей день.

Козеріг

Ви будете метушитися весь день, але активність обов'язково принесе бажаний результат. Поряд з дрібними проблемами ви вирішите ще й великі.

Водолій

Будуйте плани, як у Наполеона, але не дозволяйте нікому вас квапити. Робота в розміреному ритмі принесе кращий результат.

Риби

Проведіть час з колективом в неофіційній обстановці. Якщо будете себе правильно вести, успіхи на професійній ниві вам гарантовані.