Новини про зірок
Подобається

«Весілля мрії»: Відомий український дизайнер вийшла заміж, ви тільки погляньте на чоловіка-красунчика

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весілля мрії»: Відомий український дизайнер вийшла заміж, ви тільки погляньте на чоловіка-красунчика

Відомий український дизайнер Анастасія Іванова вийшла заміж! Місяць тому дизайнер розповіла про свої заручини, і ось тепер Анастасія офіційно стала дружиною, передає Корупція.Стар

Весілля відбулося на березі Атлантичного океану — на Канарських островах, на барвистому Тенеріфе.

Анастасія Іванова каже:

Це було весілля моєї мрії! Тенеріфе — це дійсно райське місце, тут все надзвичайне — природа, океан, сонце, пейзажі … Своє весілля я завжди бачила саме таким — в ідеально красивому місці, на березі океану, на заході сонця, в оточенні найближчих людей.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

Своє весільне плаття дизайнер створювала сама. І це виявилося досить непростим завданням! Анастасія зізнається:

Ніколи не думала, що створювати для себе весільне вбрання буде настільки складно! Я зупинилася тільки на третій сукні — перші два варіанта здалися мені недостатньо ідеальними. Хотілося чогось простого, лаконічного, при цьому, щоб захоплувало дух. Сукня, в якій я вийшла заміж, повністю відповідає мені  — дуже легка, невагома, повітряна … До речі, образи для подружок нареченої теж створювала я. Дуже рада, що близькі подруги розділили зі мною цей щасливий день!

Незважаючи на зміни в особистому житті, Анастасія Іванова продовжує активно працювати і розвивати свій бренд не тільки в Україні, але і в інших країнах, і обіцяє наступне:

Любов — то почуття, яке надихає нас на найсильніше! Я відчуваю, що змінилася внутрішньо, і це, безумовно, знайде своє відображення в моїх нових колекціях.