Новини про зірок
Подобається

«Стрункі ноги і величезна попа»: Регіна Тодоренко розповіла про свої достоїнства

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Стрункі ноги і величезна попа»: Регіна Тодоренко розповіла про свої достоїнства

Екс-ведуча популярного шоу "Орел і Решка" поділилася з шанувальниками своїм секретом, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальносй мережі Інстаграм дівчина розповіла про те, що найбільше любить у своїй зовнішності. Серед достоїнств Регіна виділила "стрункі ноги і величезну попу".

Популярне: "Чоловік дозволяє таке виставляти?": Відверте фото Дорофеєвої обурило шанувальників

"Я люблю в собі: стрункі ноги, величезну попу (дісталася мені у спадок від прабабусі польської єврейки), густе волосся. Хлопці, які 3 гідності ви вважаєте в собі кращими?" — написала екс-ведуча шоу "Орел і Решка".

Шанувальники дівчини теж відзначили стрункість її ніг, а ось в розмірах попи засумнівалися і зажадали доказів.

"Ноги не просто стрункі, а дуже гарні і практично ідеальні", "Стрункі ноги, так, густе волосся, згоден, а от про попу доказів замало"

 

 

Я люблю в себе: 1. Стройные Ноги 2. Огромная Попа (досталась мне по наследству от прабабушки польской еврейки) 3. Густые Волосы. Вот Волосам нужно чуть больше любви, чем двум первым пунктам, тк их постоянно перепаливают плойками ?! Роскошный уход для волос от @aida_salon «Reborn возрождение» — мои волосы выражают вам признательность — они снова как шелк! Ребята, какие 3 достоинства вы считаете в себе лучшими?) #ре #регинатодоренко #регинапутешественница??? #reginatodorenko

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)