Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 березня 2018 року

12/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 13 березня 2018 року

Овен

Намагайтеся не рубати з плеча і не вступати в словесні баталії. Краще подумайте, як вирішити ваші особисті проблеми.

Телець

Чи не перегинаєте палицю у відносинах з партнером по бізнесу, якщо бачите, що він поки не готовий прийняти рішення. А у всіх інших відносинах день сприятливий.

Близнюки

Розслабтеся і відпочиньте нарешті. Якщо такої можливості немає, не біжите попереду паровоза і не беріть на себе підвищених зобов'язань.

Рак

Будьте дуже обережні і тримайте руку на пульсі. Можливо, хтось дуже хоче вас використати, а ви навіть не здогадуєтесь про це.

Лев

Ви можете досягти висот на роботі, але ось що в цей момент буде творитися у вас вдома? У гонитві за кар'єрними успіхами не нехтуйте особистими відносинами і приділіть час коханій людині.

Діва

Не йдіть наперекір долі і приділяйте набагато більше уваги коханій людині. Але взагалі цей день вдалий для вас як на професійному, так і на любовному терені.

Терези

Зараз не найкращий час ризикувати і вплутуватися в конфлікти. Краще поспостерігайте за ситуацією з боку, і вона складеться якнайкраще.

Скорпіон

Ви будете дуже задоволені собою. Можливо, на роботі колеги захочуть допомогти вам в здійсненні певних планів, але і ви їх не підводьте. У любовних відносинах вас теж чекають приємні сюрпризи, але з алкоголем все-таки будьте обережніше.

Стрілець

Не намагайтеся стрибнути вище голови. Цим ви нічого не доб'єтеся, а відносини будуть зіпсовані. І настрій теж. Обманювати нікого теж не варто, інакше ваша затія рикошетом обернеться проти вас самих.

Козеріг

У цей день ви маєте повне право відпочити і побути самим собою. Але сильно не розслабляйтеся. Скоро вас чекають нові великі справи, які віднімуть чимало енергії.

Водолій

Будьте в гармонії з собою. Завершіть всі справи, які ви чомусь відкладаєте на завтра. Уникайте конфліктів.

Риби

Можливо, цей день подарує вам доленосну зустріч. Запросіть до себе гостей.